Bebeğim bir ay 5 günlük aşırı gazı var ne yapmam gerek hangi gaz damlasını versem yaramiyor kakasını yapmıyor çok dengesiz yapıyor zeytin yağı diyorlar mamayin içine katın diye sizden fikir alabilirmiyim gece hiç uyumuyor gündüzde baya huysuz
Masaj yapıyor musun?
Canim benim oğlumda 2 aylik ama 40 na kadar toletin heö zor yapdi kendim yardimci oluyordum yapiyordu bebekler 40 dan sonra normala doner ama ben sana tolet normal yapmasi icin fotaraf gonderecm eyer sizin ulkede varsa al gunde 1 defa mamasinin icne 4 damla koy
İlaci bulamasan bunlari yap Ayaklarin bisklet gibi 10 15 dakika yap oda iyi geliyor yemekden sonra qazin cikarmayi unutma 15 dakika yukariya tut bebişi rahat oluyor o zaman
Yapıyorum sürekli onları yağla hergun masaj da yapıyorum gün içinde sürekli ovaliyorum daha doğmadan perinataloji bölümünde ki doktorum demişti çok gazlı bir bebek olacak öylede oldu yarın olmazsa o damlayı alayım ben onu da deniyim
Biogaia damla kullanın doktorunuza yazdırın doktordan habersiz kullanmayın çok iyi geliyor karnına çörekotu yağı veya kantaron yağı veya kekik yağı ile i Love you masajı yapın bisiklet hareketi yaptirin çok iyi geliyor
Doktor verdi ztn o yağı ama hiç bir işe yaramadı
Evt sürekli yapıyorum her sabah yağla beraber yapıyorum ayrı yetten gün içinde yine yapıyorum akşam yatirmadan yapıyorum olmuyor yinede Gazi aşırı var
Bazen verdiğiniz mamadan da kaynaklı olabilir markayi değiştirin. Biberonu verirken havayı da yutuyor mu çocuk ona dikkat edin. Anti colic biberonlar var onlardan alabilirsiniz.
Yağ değil o damla ağızdan veriyorsunuz