Malesef bebeğimin birisi beni bırakıp gittikalbim o kadar çok acıyo ki elim ayağım tutmuyor bi çay bardağını bile tutamayıp elimden düşürecek kadar hem dediğerinin de kalp atışını duyamadık uygulamaya göre 7+4 olan bebeklerim aslında 6+1 miş haftaya da duyamazsak malesef onu da sonlandıracaklar inşallah duyarız da umut olur bize yoksa hepten çökerim dua edin nolur kalp atışını duyalım bugün o kadar hevesle gittim ki gece uyuyamadım heyecandan sabah 7 de eşimin başına dikildim kalk gidelim diye ama olmadı
@Tatlıheyecanım_3012 Ahh canım benim
Böyle bir durumda ne denir ki…
Başınız sağolsun Rabb’im sizin kalbinize diğerinin yaşama sevincini versin inşallah
Sözün bittiği yerdeyiz ikizler olduğunu öğrenince hepimiz sevinmiştik. Yine hepimiz dua edicez
Siz de güçlü olun hala bir umudunuz var
Kendini bırakma
Ne söyleyim bilemiyorum…Çok üzüldüm çok…
Cennet meleği olmuş.
Allahın izni ile diğerinin kalp atışını duyarsınız,dualarım sizinle.
Rabbim sabır ve güç versin inşallah güzel haberler alacağız
Ahhh kardesim ya o kadar uzuldum ki
Ne olur dayanmaya calis diger bebegin
Icin tutunmaya calis neolur.
Biliyorum o kadar zor ki ama dayan
Ne olur.
Gecen sefer ben bi hastane cikisi paylastiydim
O kiyafet gecen sene olen bebegimin.
Bende guya binbir sevincle gitmistim
Guya cinsiyetini ogrenecektim.
Ama ne ogrendim bir hafta olmus oleli
Oldugunu ogrendim.
Ekrana bakmak istiyormusun dedi.
Son bi kez bakiyim dedim.
Iki buklum olmus zaten.
Dondum kaldim.
Kurtaji konusalim dedi istersen dedi.
Yuzume bakti konusacak durumda degildim
Neyse eve git dedi ben seni ararim bi kac gun
Sonra.
Zaten bi kac gun sonra sancim geldi sabah yedi ye
Dogru sancimin SIklastigini fark ettim ayakta karsiladim.
Bebegin geldigini fark ettim
Tualete kostum depend icine aldim
Anneme gomdurdum.
Elim ayagim tutmuyodu.dusunuyorum
Suan heycan icindeyiz bir an once dogum yapiyim
Bebegimi sagsaglim kucagima aliyim
O kadar sanci cekiyosun ve olu bebek
Doguruyorsun.
Ama bak rabbim bi sene gecmeden tekrar sevindirdi umudunu kaybetme simdi
Inshallah sagsaglim bu gelir inshallah.
Ne olur umudunu kaybetme
Rabbime dayan o seni yine sevindirecek
Merak etme.
Rabbim sabirlar versin.
Hepimiz yanindayiz inshallah
Umudumuz yeserecek.
Acını yüreğimde hissettim
Ahh canim benimm ne denir kii Rabbim sabir versin diger bebegini insallah saglicakla kucagina alirsin dualarim seninle
Allahım sabır verain kendinizi bırakmayın ki diğer bebeğinizde sizden güç alsın dualarımız sizinle inşallah haftaya gittiğinizde kalp atışını duyarsınız
İnşallah diğer bebeğinin kalp atışlarını duyarsınız. Allah sabır versin, dualarımız sizinle.
Rabbim dayanma gücü versin gercekten üzüldüm inşallah diger bebeginin kalp atışların duyarsiniz
Dualarım sizinle @Tatlıheyecanım_3012
Gönül isterdi ki güzel haberler alalım olmadı eşim ağlamanı istemiyorum seni böyle görmek beni bitiriyor dedi sağlıklı olsaydı bizi bırakıp gitmezdi dedi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum zorla bişeyler yiyorum çünkü bi umut da olsa diğer evladım benimle diyorum eşimin gözünün içine baktıkça gözümden yaş akıyor sırf eşimle göz göze gelmemek için dün saatlerce mutfakta kendime iş çıkardım kafamı meşgul etmek için annemi arayaym diyorum annemi arayınca hepsi gidiyo annem dünden beri ağlıyo çok şey söylemek istiyorum çok şey anlatmak istiyorum çok şey haykırmak istiyorum ama olmuyo sadece gözyaşlarım akıyor dilim tutuluyor yüzüm gözüm şiş uyudum uyandım hamileliğimi hissetmiyorum kalp atışlarını duyunca hissederim derken meğerse o duygu kalbime işlemiş bile çoktan yoksa bu kadar acımazdı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun desteğiniz o kadar kıymetli ki var olun
Allahım sabırlar versin size, çok üzüldüm başınız sağ olsun Allah diğer evladınızı size bağışlasın, inşallah güzel haberlerini alırız
Malesef acınız çok büyük sadece diğerinin yaşaması için dua edin siz böyle çok üzülmeye devam ettikçe diğeri de sizin psikolojinizden etkilenecek ilk hamileliğiniz değilmi cennet meleği onlar cennette buluşursunuz inşallah rabbim sabırlar versin
Cok uzuldum canim inseAllah 2 ci bebege bisey olmaz salikla alirsin kucagina dualarimiz seninle bebeginle
Bu durumda ne denir bilmiyorum çok üzüldüm Rabbim diğer evladinizi size bagislasin inşallah minik kalbi güzel güzel atsın sağlıkla dünyaya gelsin inşallah duamda olacaksiniz
Kendinize dikkat edin diğer bebeğiniz bu durumdan etkilenir beslenmenize dikkat edin . Allah daha büyük acı vermesin. Örnek vermek yerinde değil şuan gerçekten fakat benim halam 20 yaşındaki üniversite okuyan evladını kaybetti büyüttü belli yasa getirdi. Denize girdi sonra bir daha ordan çıkamadı . Halam şuan 80 yaşında ama oğlunun acısını aynı gün gibi yaşıyor. Daha kötü durumda olanları düşünürseniz bir nebze olsun içiniz rahat eder. Şuan ki bebeğiniz için kendinize dikkat edin. Rabbim veriyor rabbim alıyor Allah’a sığınıp dua edin . Bizim dualarimiz da sizin le olacak inşallah
@Tatlıheyecanım_3012 okuyunca çok çok üzüldüm seni iyi anlıyorum Çünki bende bu şeyləri yaşadım Hettda daha fazlasini yaşadım deyeyeyim Rabbim kimseye yaşatmasın O acıyı Seni en gözəl ben anlarim Ben bir kaç yıl bundan öncə Doğumda Bebeyimi kayp etdim ne sevinclə ne umutla gitmisdim 9 ay boyunca Hic bi problem olmadığını söylədilər hep amma doğumda bebek ölü oldu O zaman maf oldum amma hic üsyan etmədim sadəcə şükür etdim herkes kucaginda bebekle cikinca ben Tüm acılarımı içime serpib tek Çikdim Yenede rabbimden umudumu kesmedim Daha sonra Təkrar hamile kaldın Ve Bi oğlum dünyaya gəldi o zamanda çox korkuyordum bebeyi bi şey olurmu deye Demek ilk bebek nasib deyilmiş Cennetedi seçdi bizi deyil Oğlum çox şükür saglikla dunyaya geldi oğlumdan sonra 3 aylik Bebəyimin problemli olduğunu öyrendim inkişaf etmiyordu dr aldirmasan kanına zeherlenme gicer və senide Xilas edeneyiz dedi istemiyordum bebeyimi aldirmak Amma mecbur idim çünki evdəki bebeyiminde bana Ehdiyaci vardı daha sonra 6 haftalık Bebəyimin kalbi durdu Üstünden biraz keçdi Simdi Yenə Hamiləyim İnşallah bu safer eyni acıyı yaşamayız dualarım hep seninle inşallah o bir Bebəyinin iyi haberlerini paylasirsin əsla pes etme inşallah rabbim Tekar nasib eder umudunu asla kayb etme bak ben nasil her zaman umutluydum sende oyle ol canim benim
Allah hiç bir anneye yaşatmasinkismet İnsAllah ikinci bebeğinin kalp atislarini duyarsinAllah onu sana bağışlasin.Dualarimiz seninle,İnsAllah her sey iyi olucak