Arkadaşımız @ozlemmustafa.demirca için moral ve destek olalım

Ben doğuma gidiyorum kızlarr

13 Beğeni

Hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz
Dualarimiz seninle

5 Beğeni

Oy oyy :star_struck::star_struck::star_struck:cok sevindim arkadaşim bekliyorduk sonundaa :face_holding_back_tears:
Sağ salim dogurursun insallah.:pray::pray::pray::pray:
Dualarım seninle :face_holding_back_tears:
Pozitiv dogum hikayeni sabrsızlıkla bekliyor olacağım arkadaşım
@ozlemmustafa.demirca

3 Beğeni

Yaaa hadi gözün aydın :face_with_hand_over_mouth: kolay bir doğum olur umarım canım sabırsızlıkla bekliyor olacağım rabbim kolaylık versin

3 Beğeni

Sağlıkla kolaylıkla geçsin inşallah doğumunuz :heart: hayırlı güzel haberlerle sizi burda bekliyoruz :sunflower:

4 Beğeni

Çok güzel :star_struck:

En güzel şekilde doğum yapmanızı diliyorum :pray:

Güzel haberlerinizi bekliyoruz :heart_eyes:

3 Beğeni

Saga salim kucağına alirsiniz insallah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: guzel haberlerle gelin

5 Beğeni

Hayırlı olsun
Doğum hikayeni bekliyoruz :star_struck::bouquet:

2 Beğeni

Hayirli olsun sag salim kucaginiza alirsiniz inşaallah :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

3 Beğeni

Hayirli olsuunn saglicakla kucagina alirsin insallah hayirli haberlerle gelmen dilegiyle :cherry_blossom::cherry_blossom:

4 Beğeni

Her sey yolunda gitsin bebegini kucagina salikla alasin o heyacan guzel bisey ilkinde kendim dogurdum her acisina deydi kucagima aldigimda sendede oyle olucak saglikli olun ikinizde Amin​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

İnşallah sağlıkl alırsınız kucağınıza :smiling_face:

3 Beğeni

Sağlıcakla kucağınıza alın inşaAllah :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts: darısı bizlerin başına hayırlısıyla sağlıcakla

5 Beğeni

@Arzu Aramıza hoşgeldiniz :cherry_blossom:

2 Beğeni

Saglikla gelsin bebeyin gozun aydin

2 Beğeni

Saglikla gelsin bebegin insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz allahim yardimcin olsun :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

3 Beğeni

Sag salamat insaAllah​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Merhaba @Arzu hoşgeldiniz :bouquet:

3 Beğeni

@Arzu hoş geldin.
Kendini anlatmak istermisin?
Kaç haftaliksin?
İlk gebelikmi
Kaç yasindasin :smiling_face:

3 Beğeni