Arkadaşımız @güneş için moral ve destek olalım

Olur da bir gün yeniden hamile olursam yeniden bu programı yüklüycem. Siz InşeAllah sağ salamat alın kucağınıza çocuklarınızı. Ben 7 haftalık minicik bebeğimi inkişafdan kalma kaybettim, depresyondayım. :sob::angel:t3:

10 Beğeni

Çok üzüldüm…
Geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşatmasın böyle birşeyi.:broken_heart:

5 Beğeni

@Güneş im uzulme arkadaşım nolur :pleading_face:
Rabbim daha guzellerini versin sana inşallah :pray::pray::pray::pray:
Tabikide hamile kalıcaksın yeniden.
Rabbim daha guzellerini versin sana :pray::pray::pray::pray:
İlk ve son olsun bu acın​:pray:
Seni seviyoruz :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

3 Beğeni

Cennet melegi olmus guzel yavrun orada bulusursunuz insallah Rabbim sana sabirlar versin kucagini doldurmayi nasip etsin :pray::pray:

3 Beğeni

Rabbim size sabır versin. Zor ama geçecek :heart: Dilerim ki en yakın zamanda Allah size sağlıklı bir yavru versin kalbinizi tekrar çiçeklendirsin. Dualarımızdasınız :hibiscus:

3 Beğeni

Çok üzgünüm…

Allah sabırların en güzelini versin size…

Dualarım sizinle :cherry_blossom:

2 Beğeni

Rabbim yeniden bir evlatla taçlandırsın seni Amin. Orada sans şefaat edecek bir yavrun var :heart:

2 Beğeni

Allah dayanma gücü versin. Tekrar yapamam diyorsun alışıyorsun. Kendini hazır hissedince tekrar denersiniz. Belki pıhtılaşma yatkınlığı vardır

2 Beğeni

Rabbim inşallah yeniden rahminize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sağlıkla doğurmak nasip olsun inşallah :pray::hibiscus:Allah yardımcınız olsun

2 Beğeni

Rabbim hayırlisi ile tez vakitte sağlıklı bir şekilde hamilelik nasip etsin inşallah.

Dualarımız sizinle​:palms_up_together::revolving_hearts:

Guzel gunlerde görüşmek dileğiyle​:shamrock:

2 Beğeni

Allah yardımcın olsun o cennet meleği olmuş cennette buluşursunuz Bir an önce Allah yerini doldursun Allah sabrını versin​:pensive:

2 Beğeni

Canim sen doktora git 2 kisiden 1 den sorun var ya babada ya annede sen onu tedavi etdir hemen kalirsin tanidigim var oyle allah sanada nasib eder

1 Beğeni

Allah bolca sabır versin rabbimden gelene boynumuz kıldan ince sakın ümidini kaybetme :pray:

2 Beğeni

Çok uzuldum​:disappointed:Allah bir daha yaşatmasin,yinede nasip olacakdir hayirlisiyla,dualarim seninle.:broken_heart:

2 Beğeni

Rabbim sabır versin. Ben de iki kez düşük yaptım biriis 20 haftalık diğeri 8 haftalikti. İlk dusukten sonra çok korktum. Bie yıl ara verdik yine aynı şeyi yaşmak istemiyordum. Genetik test yaptirdik. Tramvofoli testi yaptırdık kanımda pıhtılaşma çıktı. Siz de yaptırisaniz çok iyi olur. Şu an yine hamileyim ama artık korkmuyorum. Rabbime bıraktım . Dua ediyorum bol bol. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun sağlıcakla doğsun diye. Size de tavsiye ederim. Çok acı verici çok üzücü ama sağlıksız bebekler düşermis. inşaAllah bundan sonraki bebeğiniz sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız .

3 Beğeni