Amin… Teşekkür ederim. Allah hiç bir ana babayı evladı ile sınamasın. Hiç bir evladı da sağlık ile… Geçecek inşallah ya. Kardeş iyi gelecek ona
Bu yüzden tüm annelere duam önce sağlık sonra hayırlısı. İnşallah sağlıklı olur bebeklerimiz ![]()
Tabi ki. Zaten zaman o kadar hızlı geçiyor ki… Ona koş buna koş eve bak işe bak derken hop çocuklar bizi büyütmüş olur ![]()
![]()
Evet öyle oluyor
Rabbım evladınıza şifa versin birlikte büyürler hayırlısıyla
Canım sen hiç sıkıntı etme Allah’ım kolaylık verir sıkma canını bi eltim var Şubat 23 2019 da bi kız çocuğu olmuştu ondan hemen sonra tekrar hamile kaldı ve 02.02.2020 de bide oglu olmuştu bi sene bile olmamıştı Allah kolaylık verir merak etme sen
Öncelikle çocuğunuz için cidden çok üzüldüm, Rabbim tez vakitte sağlığına kavuşmayı nasip etsin. Hayır yargılamak gibi niyetim yoktu, ben yeni gebeyim ve çocuğum çok geç oldu herhangi bi tedavi de olmadım haliyle etrafımdakiler peşpeşe getir yaşın geçiyor zaten çocuğun zor oluyor dediler aklıma takıldı. Gurbetteyim ailem uzak kayınvalidem uzak yardımcı tutacak durumda da değiliz henüz, tecrübeliler tecrübesini paylaşırsa sevinirim demek istedim ve merak ettim etrafımda böyle kimse yok cidden yok. Tabiki de her şey kısmet nasip bizim planımıza göre ilerlemez ama burada birçok kişiye denk geldim isimlerini hatırlasaydım özellikle mesaj atıp sorardım yani bilgi almak için hayatları nasıl akışı nasıl yetiyolar mı bebekliklerine doyuyolar mı çocuklarının bi yargı falan yok bu cümlelerde merak var sadece
Çok teşekkür ederim aklımdaki sorulara cevap oldunuz bir bakıma ![]()
Rabbim kolaylık versin, İnşaAllah hayallerinizden bile daha güzel geçer gebeliğiniz korkmayın kısmeti varmış demek ki ![]()
Ben yanlış anlamışım öyleyse kusura bakmayın… Bence bir bebek yaş geçiyor, sülale lafları, baba isteği gibi nedenlerle yapılmamalı. Anne gerçekten istemeli. Taşıyan, büyüten, birey haline getiren sizsiniz. Eğer gerçekten ikinci bir canı istiyorsanız zaman, yaş gibi kavramlar önemli olmuyor. Yapın. Çevremde arka arkaya doğuran ailesinden uzak yaşayan çok kadın var. İlk 2,3 ay zorluk yaşıyorlar sonrasında hepsinden “İyi ki yapmışım” cümlesini duyuyorum.. Hiç pişman olana denk gelmedim. Fakat kalpten istediğiniz ve hazır hissettiğiniz zaman olsun. 10 yıl sonra mı hazır hissettiniz hiç önemli değil yaşınız sizi korkutmasın bebeğin geleceği varsa geliyor. Yaşı 19-20 lerinde olupta yıllarca uğraşan da var. 54ünde doğal yollarla hamile kalanlarda. Zaten rabbim herkese hayırlısını nasip ediyor yani merak etmeyin. İnşallah her şey gönlünüzce olur ![]()
Valla benim arka arkaya iyiki yapmışım canım sabah uyanıp kardeşini öpmesi onu sevmesi oyun oynaması kadar güzel bişey yok ![]()
![]()