Kızlar benim bebeğim 1 ay 19 günlük emziriyorum ama.surkekli ağlıyor göğüslerimi sıkıyorum fazla bisey gelmiyor ac oldugunu düşünüyorum sürekli emek istiyor bende mama.aldim aptamil 0.6 ay akşam verdim 40 ml icti uyudu 2 sonra yine uyandı emzirdim yati sat 8 gibi uyandi 30ml verdim 1.2 satt sonra yine emzirdim su veriyorum biraz kabız olmasın diye acaba yanlış mi yapıyorum ağlamıyor eskisi gibi belkide aç kalıyorduu acaba gaz fln yaparmi çok kullanan varmi ? @admin @tecrübeli-anneler @Elif53 @Fadik @Zarifebeşir @Leyla1991 @Karadenizli @Hilalakın @Ela
Kilo aliki nasildi
3700 dogdu 1 aylik aşıya götürdüm 5 kilo olmuştu ilk başlarda sutum iyi geliyordu bu sonlarda azaldığını düşünüyorum @Azizvedat
Büyüdüğü için daha fazla emiyordur yetmediğini düşünme aç olduğu için ağladığını düşünüyorsan mama ver anlarsın zaten kontrole götürdüğünde doktoruna danış
Bilmiyorum Görümcem kaynanam bebek ağladığında sütün yetmiyor kesin bu Bebek aç diyorlar beni psikolojim bozuldu Ben de mama takviyesi yapıyorum arada
Kimseyi takma canım stres yaparsan biter sen emzirmeyi birakma
Hayır emzirmeyi bırakmıyorum hem mama hem Emziriyorum acaba zararı olur mu
Olmaz canim bende o sekilde emzirdim Mama verdim
Olmaz canım
Teşekkür ederim hepinize @Fadik @Pınar21 @anon13734133 böyle devam o zaman
@Fadik sma mama optipro mu comfort mu kullaniyorsunuz
Bırak bebek her ağladığında emsin sadece doymak için değil güvende hissetmek içinde emiyor sütün daha çok artar ben yettiğini düşünüyorum sütünün çok güzel kilo almış çnkü boşyere mama verme bence kim ne derse desin, anne sütünü arttırmaya çalış rn fazla
Öyle mi dersin sadece ac olduğu için emez mi
Benimkide 2 3 saatte bir ağlıyor ve yediriyorum.Bence doymamasıyla ilgili değil. Hee çocuğun kapasitesi farklı.Belkide erken acıkıyor. Gazz sancısı olsa uyumuyor benimki.Ne yaparsam yapayım gaz çıkmadan uyumaz. Aç oluncada aşırı ağlar.
Canım bende hep öyle düşündüm benimde bebeğim 20 günlüktu ben ona mama vermek zorunda kaldım sütüm hiç gelmiyordu sıkıyordum gelmiyordu bebek te sürekli ağladı bende mama verdim çok uslu bir bebekti bide ben doğum yaptığım zaman 3 kilo 820 Gr di sonra kilosu düştü 3 kilo 400 olmuştu sonra sonradan aldı şuan 35 günlük kilosu en son iki hafta önce tartım 4 kilo 800 olmuştu ama bu aralar uyumuyor ya beş dakada bir uyuyor beş daka da bir kalkıyor daha yeni uyudu gec saatlerde uyuyor ne yapmacam bilmiyorum
Benimde bebeğim doğduğunda 3700 gram 54 santim boyu hastaneden çıkarken 3500 olmuştu eve geldik 1 aylik aşıya götürdüm 56 santim 5 kilo olmuştu suan arada mama da veriyorum sabahtan beri 2 defa kakasını yapıyor 4.5 gunde kakasini yapamıyordu kızarıyordu kıyamam ben ona belki de acliktan uyumuyordu
Düzelir umarim bu uyku tutmaz bebişler
Aç kaldığını için huzursuzlanıyorsa vermeniz gayet normal bende hem emzirip hem mama verdim ama benim kullandığım hipp
Evet mama da ne kadar suyla yapılmış olsa agzında mama kalıntısı kalmaması ve pamukçuk olmaması için 1 çay kaşığı kadar verilmesi gerekir
Kg normal canım emzirmeye devam et onun Gazi vardır ağlaması ondardir doymamasi imkansız kg iyi düşük olsa Dr zaten sana söylerdi bol bol su iç tahin helvası petibor bisküvi dereotu rezene ve kimyon tohumunu karıştır iç bunlar süt yapıyor ve bebeğin gazına iyi geliyor