Antidepresan

Gebeliğimi yeni öğrendim. Doktora henüz gitmedim. 15 yıldır Antidepresan kullanıyorum. Lustral 100 mg. İşin kötüsü psikiyatri doktorumu bırakmıştım ve yenisinş bulmadım. Hamilelikte Antidepresan kullanan var mı?

1 Beğeni

Bende hamilelikten önce aynı ilacı kullanıyordum, doktorum hamilelerin ve emziren annelerin kullanabileceği bir ilaç olduğunu söylemişti ama tabiki duruma göre karar veriliyor. Şu an ki psikolojiniz iyiyse tabiki ilaç kullanımı en son seçenek olarak görülüyor yani bir doktora danışmanız gerekiyor

Ben de şu an iyiyim ama uzun süre kullandığım için tekrar birden bırakırsam aynı olur muyum korkusuyla yaşıyorum

Merhaba sizi korkutmak istemem ama bende yıllardır kullanıyorum ilaçlarımı biranda kesmek zorunda kaldım ve ilaç Kesınlıkle 3 aya kadar vermediler ancak psikolog bakıyor ona yönlendiriyorlar zor günlerim oldu 3.ayda gittim surup verdi bitkiler o bende işe yaramadı yani demem oki 3 aya kadar Kesınlıkle vermiyorlar

Birden bırakmayın zaten çok etkilenirsiniz yavaş yavaş doz azaltarak bıraktırıyorlar

Bende gebeliğimden önce kullanıyordum öğrendikten sonra doktorum direkt bıraktırdı ve ilk zamanlar zorlamadı sonradan zorlamaya başladı psikoloğa gitmeye başladım o iyi geldi

Lustral için zarar vermiyor demişlerdi ama bilemedim daha doktora gidemedim yurtdışındayım sadece kan tahlili yaptırabildim sonuölarda haftaya çıkacak…