Antalya şehir hastanesinde Doğum yapanlar🤰

Selam kızlar, Antalya şehir hastanesinde doğum yapan var mı acaba ? Varsa bana anlatabilir misiniz nasıl geçti ? Benim doğum şubatta Allah izniyle hep Kepez devlet hastanesinde takip ediyordum ama oraya gidenler bilir cihazlar çok eski o yüzden her seferinde ya eğitim araştırmaya yada şehire gönderiyorlar detaylı taramalar için. 21. Haftada doktor değiştirdim şehir hastanesine geçtim ilk defa gittim çok güzel ve tertemiz bir yer. O yüzden doğumu merak ediyorum :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Benim de şubatta. Manavgat’ta yaşıyorum devlet hastanesi çok kötü , doktor olarak da özel mecburen doğum da özel de olacak. Allah yardımcımız olsun :slight_smile:

2 Beğeni

@antalya-anneleri :upside_down_face::wink:

Ben eğitim araştırma hastanesinde doğum yaptım :relieved: Şehir hastanesi uzak kalıyor yani uzaklıktan ziyade yolundan kaynaklı gidene kadar yolda doğardı bebe :smiley:

1 Beğeni

Evet maalesef devlet çok kötü ama duydum ki şehir hastanesinde iyi bakıyorlar hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Eğitim araştırma da nasıl dı doğum ?

İyiydi yani ameliyat gayet iyi rahat hızlı geçti,sancı çekerken yalnız oluyorsun tabi arada gelebiliyor eşin yanına.Çalışanlarda ilgili olanları var ilgisiz düz olanlarda​:face_in_clouds:

1 Beğeni

Şehir hastanesinde doktorunuz kim

Bende şehir hastanesine gidiyorum kaç haftalıksınız acaba

22+5 şehir hastanesinden çok memnunum

Anladım teşekkür ederim ben daha 7 haftalığım sürekli oraya gidiyorum inşallah aksilik çıkmazsa doğumuda orda düşünüyorum bide ben buraya yeni taşındım evlilik nedeniyle 6 ay oldu pek bilmiyorum o yüzden ama herkes hastaneye güzel diyor

Hastane ve doktorları güzel vazgeçmeyin özellikle Tuğrul bey doktorum çok iyi

1 Beğeni

Doktorum Kepez hastanesinde vardı Fatma Özlem kılıçla takip ediyordum daha yeni doktor seçtim şehirde bu ayın sonunda aslıgül metin Yılmaz a gidecem

Tuğrul bey daha önce Kepez devlet hastanesinde mıydı acaba

Ben ona gittim çok iyi bir kadın çok tatlı Herşeyi söylüyor tek tek ilgileniyor

1 Beğeni

Gerçekten mi ay inşallah öyledir çünkü kepaze gittiğimde o kadar kalabalıktı ki bizi 2 kişi alıyorlar odaya ve doktor hiç bişey anlatmadan gönderiyordu, aklımda bin soru kalıyordu

Hayır hayır tek alıyor gayet iyi ne sorarsan hepsini cevaplıyor çok iyi bir doktor içiniz rahat olsun :innocent:

1 Beğeni

Medical parktan gelmiş Tuğrul bey

1 Beğeni