Selam kızlar, Antalya şehir hastanesinde doğum yapan var mı acaba ? Varsa bana anlatabilir misiniz nasıl geçti ? Benim doğum şubatta Allah izniyle hep Kepez devlet hastanesinde takip ediyordum ama oraya gidenler bilir cihazlar çok eski o yüzden her seferinde ya eğitim araştırmaya yada şehire gönderiyorlar detaylı taramalar için.
21. Haftada doktor değiştirdim şehir hastanesine geçtim ilk defa gittim çok güzel ve tertemiz bir yer. O yüzden doğumu merak ediyorum
Benim de şubatta. Manavgat’ta yaşıyorum devlet hastanesi çok kötü , doktor olarak da özel mecburen doğum da özel de olacak. Allah yardımcımız olsun
Ben eğitim araştırma hastanesinde doğum yaptım Şehir hastanesi uzak kalıyor yani uzaklıktan ziyade yolundan kaynaklı gidene kadar yolda doğardı bebe
Evet maalesef devlet çok kötü ama duydum ki şehir hastanesinde iyi bakıyorlar hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Eğitim araştırma da nasıl dı doğum ?
İyiydi yani ameliyat gayet iyi rahat hızlı geçti,sancı çekerken yalnız oluyorsun tabi arada gelebiliyor eşin yanına.Çalışanlarda ilgili olanları var ilgisiz düz olanlarda
Şehir hastanesinde doktorunuz kim
Bende şehir hastanesine gidiyorum kaç haftalıksınız acaba
22+5 şehir hastanesinden çok memnunum
Anladım teşekkür ederim ben daha 7 haftalığım sürekli oraya gidiyorum inşallah aksilik çıkmazsa doğumuda orda düşünüyorum bide ben buraya yeni taşındım evlilik nedeniyle 6 ay oldu pek bilmiyorum o yüzden ama herkes hastaneye güzel diyor
Hastane ve doktorları güzel vazgeçmeyin özellikle Tuğrul bey doktorum çok iyi
Doktorum Kepez hastanesinde vardı Fatma Özlem kılıçla takip ediyordum daha yeni doktor seçtim şehirde bu ayın sonunda aslıgül metin Yılmaz a gidecem
Tuğrul bey daha önce Kepez devlet hastanesinde mıydı acaba
Ben ona gittim çok iyi bir kadın çok tatlı Herşeyi söylüyor tek tek ilgileniyor
Gerçekten mi ay inşallah öyledir çünkü kepaze gittiğimde o kadar kalabalıktı ki bizi 2 kişi alıyorlar odaya ve doktor hiç bişey anlatmadan gönderiyordu, aklımda bin soru kalıyordu
Hayır hayır tek alıyor gayet iyi ne sorarsan hepsini cevaplıyor çok iyi bir doktor içiniz rahat olsun
Medical parktan gelmiş Tuğrul bey