Antalya Manavgat Devlet & Özel Hastane

Devletin doktorlarını ve şartlarını konuşalım. Özelinde hangi hastane hangi doktor iyi şartlar neler onları konuşalım istiyorum

Merhaba bende antalya manavgattayım öncelikle devlet hastanesi gerçekten berbat doktor olarak tek iyi olan emine şen ama malesef onada randevu bulmak çok zor herkes ona gidiyor ben hisar tıp merkezi şükrü mavunacıoğluna gidiyorum çok iyi doktor kendisi doğmumda orda olacak inslh tavsiye ederim eğer bulamadiysaniz doğum ücreti 35 bin

1 Beğeni

Öncelikle hayırla sağlıkla olun ikinizde inşalalh doğumunuz su gibi aksın hepimiz için :slight_smile: ben şu m.cihan sarıcadayım çok çok memnunum gerçekten iyi. Emine hanım çok yoğun gerçekte ona bulmak çok zor randevu. Ve memnun olsuğunuz doktora gitmek çok iyi olmuş adınıza sevindim. Ben doktorumdan memnunum ama devlet oda şartları ve genel şartlar bana uygun değil. Eşim yanımda olsun istiyorum bu özelde daha rahat ve tek odalar son haftalarda özele tekrar gideceğim şimdilik yaşar düşünüyorum ertuğrul bey 2. Alternatif olarak özel akdeniz de çetin tırak hem normal doğumu destekliyormuş. Ertuğrul beyde çok iyi ama normal dopumu destekliyor mu pek fikrim yok. Sizin doktorunuzun fikri nedir normal doğum konusunda? Nasıl karşılıyor? Ilımlı mı açıklayıcı mı rahatlatıcı mı ve kaçıncı haftanızDasınız :face_with_hand_over_mouth::hugs:

1 Beğeni

Ben 31 haftadayım insallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi :smiling_face_with_three_hearts: doğum konusunda bize soruluyormuş ebe bana normalmi sezeryanmi istiyorsun sukru bey soruyor zaten dedi destekliyorlarmis normal yapmak istersem eşim acisindan sorun ben yalnizim yanimda kimse yok esim asker 5 ayda bir gorusuyoruz 15 gunlugune normal yapmaya kalkarsam yanimda kimse olmicak esim yetisemez bebek nezaman gelir bilemiyorum ben sezeryan istedimi soyledim bu yuzden 38 haftada cati muayenesi yapiliyomus dedi sezeryan istiyosan bu yapilmaz 39 haftaya gun veririz bebegi 39 haftayakadar tutuyoruz dedi bir sorun olmadikca gercekten cok iyiler herseyi detayli bir sekilde anlatiyolar doktorumda oyle hemen salmiyor basindan uzun uzun bakiyor bebeğe detayli anlatiyor bir sorun oldugunda anlatiyorum cok guzel sekilde acikliyor sizin dediginiz doktor ertuğruluda cok duydum oda cok iyimiş oyle diyolar

Hakkınızda hayırlısı olsun hangisi iyi olacaksa bebekte sende nasıl iyi olacaksanız öyle olsun inşallah :hugs: fikirlerin için teşekkür ederim ayrıca bunları düşünücem. Erruğrul bey e hiç gitmedim bende gizem e gitmiştim ilk baş ama olumsuz yorumlar alınca cihan beyden devam ettim. Ertuğrul bey de eşimi ve görümcelerimi doğurtan doktormuş bu daha cazip geldi ama önemli olan benim için ne okursa olsun ister seseryan ister normal hayırşısı ikimiz içinde oda koşulları eşimin yanında olması ve tabiki doktorumunda iyi olması o yüzden araştırma aşamasındayım son haftalar özelde takip edilmesi açısından. İnşallah bebeğinizle su gibi harika bir buluşma olur eşinizde ster fizkiki ister gönülden hep yanınızda olsun eksikliğini hissettirmesin​:hugs::hugs: