Antalya da olanlar var mı

Eğitim araştırma da doğum yapmış yada yapacak olanlar varsa artılarını ve eksiklerini yazabilir mi ona göre gidip gitmemeyi düşünüyorum

1 Beğeni

Şehir hastanesi daha iyi eğitim araştırmada asistanlar ve stajerler bakıyor ben şehir hastanesi de serhat altınkayaya gidiyordum çok memnun kaldım üstelik şuan hastanede yatıyorum 40+6 da doğum için inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın

2 Beğeni

Bende şehir hastahanesine gidiyorum şuan 20 haftalık olduk hem yeni hastahane hemde temiz şehir hastahanesini tavsiye ederim

1 Beğeni

Ben eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yaptım. Kontrollerimi ilk başta Ülkü hanımda 35.haftada da Burcu hanımda yaptım ve sağ olsun sorun olduğunu da o söyledi 37de sezeryan oldum. Imm suni sancı çekerken gelip gidiyor genç asistanlar kontrol ediyor o kontroller insanı bitse de gitsek düşüncesine sokuyor bolca ne kadar nazik davranmaya çalışsalar da.Temizlik görevlisi ablalar iyiydi. ..Doğumdan önce kontrol amaçlı kaldığımda yastık yoktu ve görevli ablada yıkanmadı sabaha anca demişti hahahah komik yani eşim getirmişti yastığı çalıyorlarmış birde öyle bir şey duydum. Odada iki kişi kalınıyor refakatçi ile beraber 4 olur klimaları iyi . Kadın refakatçi olmasını istiyorlar ziyaret dışında da ihtiyacın olursa eşin bir şeyler getirebiliyor . Ben sancı çekerken bizimkiler sormuş çokça bilgi almak için onun dışında öyle bilgi verme zahmetine girilmiyor hee şimdi yalan olmasın bir asistan mıydı bilemicem bir kız vardı yan yataktaki hastaya gelip her işlemini neler olacağını ne yapmasını gerektiğini uzun uzun anlatmıştı ona denk gelirsen ne ala bir nebze kafan rahat olur.

1 Beğeni

Bi kaç kişi de tavsiye etti orayı bnde 32+5 hamileyim de eğitim araştırmaya gidiyorum çok emin değilim oradan o yüzden sormak istedim

Teşekkür ederim tavsiyeniz için bende emin olamadığım için sormak istedim 32+5 hamileyim çok bi zaman kalmadı

Teşekkür ederim eşimiz kalamıyor mu refakatçi olarak benim eşimden başka kimsem yok bide çok hijyenik de bulmuyorum eğitim araştırma hastanesini bilmiyorum

İzin verilmiyor diye biliyorum ben. Odada bulunan kişi belki izin verirse kalabiliyordur . Temizlik yapılıyor ama tabi tek sen kullanmıyor olunca ne kadar temiz olabilir​:grimacing:

1 Beğeni

Brnimde eşimden başka kimse yoktu eşim refekatçı olarak kaldı 3 gece yatım ben ama sezeryan olanlar 48 saat 2 gün normal doğumlar 24 saat 1 gün kesin yatıyorlar hastahanede herhangi bi sorun olmazsa çok şükür biz yaşamadık odalar 2 kişilik perdeler vardı arada hizmet çok iyiydi yemekleride iyiydi hemşireler ebelerde en basiti serzeryana girmeden önce varis çorabını kendileri verip giydirip hastahanrdrn çıkıp eve geçene kadar çıkartmıyorlar eve geldikyrn sonra çıkarmamamı söylediler yoksa vücuda pırtı atarmış 33 haftalık oldun şuanda bitmek üzere hakta sen şehir hastahanesine git eğitim araştırma sıfır benim gözümde