Anormal bir durummu yasayan varmı

19 haftalık hamileyim özür dileyerek söylüyorum büyük tuvalete çıktım kalktığımda tuvaletin mavi oldugunu gördüm . Klozette tenimizin değdiği yerlerin hormonlardan dolayı mavi ve ya gri olabileceğini okumustum ama benim oturduğum tuvalet alaturka. Herhangi bir ten degme de söz konusu değil. Yaşayan ya da bilgi sahibi olan varmı ? Anormal bir durummu sizce ?

Tuvaletin mavi olduğunu gördüm demişsiniz.Doğru mu ?

Tuvalet taşı yani maviye boyanmış gibi görünüyor

Demir ilacı kullanıyorsunuz değil mi

Evet kullanıyorum.

Ondan dolayıdır dışkıda siyahımsı morumsu bir renk oluyor

Evet onu fark etmistim kontrolumde doktoruma sormuştum anormal bir durum olmadıgıni soylemisti . Ama tuvaleti mavi görunce şoka girdim bir anda. Klozet olarak okumuştum bir yerde ama bu şekilde olabileceğini düşünmedim hiç

Demir ilacı dışkıda renk değişikliği olur demişti doktorum.Bende sormuştum bunu.Mor mavi siyah koyu yeşil olabilir dedi korkma dedi

Ay tesekkür ederim acile gitmeyi düşündüm bi an içim rahatladı bi sornaki randevuma 1 hafta var daha korktum da haliyle

Rica ederim ama isterseniz siz yine de gidin sonuçta ben doktor değilim ama bu şekilde olduğunu biliyorum.İçiniz rahat etmeyecekse doktora danışmanız öneririm​:hibiscus:

1 Beğeni