Annişler siz de kıskanç ve pimpirikli misiniz

Ömerde fizoloji sarılık vardı kanında çıkmamıştı şükür.Doktorunuz doğru söylüyor en son gözlerden gidiyor sarılık hatta Ömerde şimdide ara sıra göz kenarında sarılık görünüyor.Hastanede bende bakamıyordum getiriyordum yanıma ağlamağa başladığı an yolluyordum çünkü kucağıma alamıyordum ağrılarımdan dolayı.Eve geldiğimde biraz toparlanmıştım.Korse bana inanılmaz yardımcı oldu nerdeyse onun sayesinde ayaklana biliyordum bence sende kullan @afrikanın_gelini54 Bide bilmiyorum sizde de öyle oldumu olmadımı hiçkimsenin Ömeri kucağına almasını istemiyordum ağlasa bile.Ömer doğulduktan sonra bende kıskançlık yarandı.Eve geldiğim günden kendim bakıyorum.Kaynanam 40 gün bizde oldu nerdeye dokundurmadım​:no_mouth:Ağlamağa başladığl anda kendim koşup alıyordum ki birden o benden önce alır.:no_mouth:Bilmiyorum bu normalmi yoksa değilmi ve ya benden başka doğum yapanlarda da oldumu olmadımı ama ben böyle oldum.

2 Beğeni

Ben Rüya’yı kendi annemin kucağına bile vermiyordum. 6 aylık olana kadar kimse sevememişti Rüya’yı. O yüzden şimdi Eylül’ü kimse kucağından indirmiyor çünkü eski pimpirikli halim kalmadı. Doya doya seviyorlar şimdi hala biraz çekinseler de :blush:

Ha ama kaynanamlar izinsiz dokunamıyorlar. Ellerini yıkayıp dişlerini fırçalayıp öyle sevebiliyorlar. Kayınbabamın kucağına dahi vermiyorum çünkü ben böyle olmasını istedikçe o inadına tersini yapıyor, o yüzden torununu sevemiyor. Evde bile sigara içen, adamakıllı elini yıkanmayan, diş fırçaladığını hiç görmediğim birine veremem kızımı sonuçta. Eski pimpirikli halim kalmadı diyelim :joy:

2 Beğeni

Inanır mısın çok kıskanç olurum diyordum ama birşey yapamadığım için çocuğum güzel bakılsın istedim

1 Beğeni

Ben de öyleyim. Kimse oğlumu kucağına almasın sevmesin istiyorum. Kimse oğluma benim kadar güzel bakamaz. Ben arkamı döndüğümde ne yapacaklar bilemeyiz bana göre doğru olmayan onun için doğru olabilir. Annem ile kaynanamın kucağına bile gönülsüz veriyorum. Benim bebeğim çok sevimli arkamı döndüğüm an öpmeyecekleri ne malum.

3 Beğeni

Oğlumu babasindan bile kıskanan beenn :grin::grin: esim kucagina alinca icim gidiyo ağlasında bana versin diye bekliyorum benden almak isteyince yok yok sende durmaz ağlar diyorum :sweat_smile::sweat_smile:

4 Beğeni

Zamanı gelince benden başkasında durmuyor diyip yakınırsan sorarım sana :joy::joy::rofl::rofl:

4 Beğeni

Resmen beni anlatıyorsunuz​:face_holding_back_tears:

4 Beğeni

Kendimle çelisiyorum iste :sweat_smile::sweat_smile: hem vermek istemiyorum hemde tek basima bisey yapamiyorum diye söyleniyorum :grin: bende olmadığı zamanlar beşiginde olsa aslında iyi olur bende degil de besikte uyusa :grimacing::grimacing:

2 Beğeni

Şükürler olsun bu bende yok az eşim alsa da rahat etsem diyirum onda da çok ağlıyor ben alıyorum susuyor. Eşime yalvarıyorum nolur benim tişörtü giy yanına yat diye yapmıyor

2 Beğeni

Zorda kaldigim zaman veriyorum dusa gireceksem wcye gideceksem o istemeden kucagina tutusturuyorum :grin::grin:

2 Beğeni

Ben de yaşamadım şükür. Ne zaman almak istese odadan kaçtım ki bana vermesin diye :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni