Kızlar, kaynanamla benim ismim aynı, bunlardada adetmiş, aynanın ismini koycakmışım, benim adım Hava Nur, Kaynamaınki Hava, Bebğin ismide Havagül koymayı düşünüyoruz, sizin görüşleriniz NELERDİR…
Kız üç tane havva olmazki adet olsa bile bn bırakmazdım mesela sen bırakmak istemiyorsan eşine soyle deki ayıptır bn nasıl annenın adını agzıma alıpda cocoguma seslenım ama istiyorsan bişi dıyemem
Ben olsam Hava Nisa koyardım. En azından koymuş olmak için koyardım ama Nisa derdim
Saçma gelemez saçma zaten direk yani
Bu aileye bu kadar Hava yeter deseydin kız
Fazla hava carpar falan dalgasina alttanda laf sokmus olurdun
Benim eşimin ailesinde de var o tarz durum. Doğulu oldukları için karisamiyorsun da. Yani kendini dolduruşa getirmenin sana bir faydası olmaz. Eşini seviyorsan bazı durumları gozardi edeceksin gerisi huzursuzluk ve mutsuzluk getirir maalesef canım. Naçizane tavsiyem bu yönde.
Aynen, herşeye kadınlar katlanıyor zaten Bi ismimi katlanamicam, yapacağım hiç bişi yok buu konu da, teşekkürler canım
Dedim olmaz öyle şey benim adımı değiştirm Ozmn fln dedim, birde daha kayınlarım var onlarda hava koyacak büyük ihtimal saçma sapan bişi çıkıcam ortaya en sonunda
Merhaba canım lütfen bu kadar kafana takma…
Hava isminin yanına bir tane daha isim ekle sen hangisini istersen onu söylersin…
Hava naz
Hava dua
Hava ada
Hava peri
Fikir olsun diye yazdım
Çok teşekkür ederim canım benim, nblm ya bir değişik iş buda
- Oğlumda görümce terörüne uğradım resmen ve onun baskısıyla babasını adını koydu eşim. Baktım geri vites atmıyo 2 isşm yaptık. Çocuk 6 yaşında diğer ismini bilmiyor. Sorana dilim kalkıp demiyorum bile. Sadece resmiyette var. Okula bile dedim biz o ismi kullanmıyoruz diye. Neye yaradı içimi kendilerine soğuttular. Bunda 4 aylıktı söyledim. Kendin doğur kendi bebene koy ne istiyorsan dedim.
Eşin helede hala kendi sülalesinin sözünden çıkmıyorsa bir kadın için en zor durumlardan birisi, VEDE sinir bozucu bir durum, aynı ismi koyduğumda isi ikince ismini seslenirim çünüü benim adım Hava ya Bi evde iki hava analı kızlı, kim inanır kime mantıklı gelir ki zaten, bu isim konuları, annenin hakkıyken yüz kişi burnunu sokuyor ben doğruuyom, hükmü onlar koyuyor, kavga etsem, cahil insanlar oldukları için değmez bile çoğuna, kendim ayrıyetten koyduğum ismi kullanırım sizinki gibi
Farkli bir isim ek yap canim istedigin bir isim olsun
Zorunlu muymuş?
İstediğin ismi koy gelenek diye hava ismini koymanıza gerek yok bence sonra insanın içinde ukte de kalıyor herkes hava diyor oysa sen istemiyor olabiliyorsun ben iki isim koydum kaynanamın adı ve Feyza herkes kaynanamın adını söylüyordu mezarında bile kızımın adı kaynanamın adı olarak yazıldı Feyza yazılmadı hep içimde kaldı bu durum şimdiki aklım olsa koymazdım çok istiyorlarsa doğursunlar kocam da beni seviyorsa benim dediğimi yapsın niye böyle fedakarlıkları sürekli kadınlar yapıyor erkekler yapsın biraz da diretmeye de gerek yok bence
Adet miymiş? Böyle bir saçmalık inanın ne gördüm, ne duydum.