Sırf göndermemek için seni bahane olarak kullanıyor anne evladının fırsatını vermez ya öyle bir yapiyorki kayinna hareketleri bunlar
Haklısınız hemde çok bunlar gerçekten kaynana hareketler bı insanın öz annesi nasıl damadını arar kızını kötüler bakamiyor der kendi annemden soğuma derecesine geldim gün sayıyorum evime gidebilmek için İnşallah diğer hafta gidicem
Asla izin verme sana böyle davranmasına. Hiç kimsee çocuğuna senden iyi bakamaz. Sütünü artıracak şeyler yap. Vitaminler al çabucak iyileş canım. Aslaa çocuğunu orda bırakıp gitme. 1 hafta sabret daha fazla değil. Evine gittikten sonra da bir sorun olursa biz hep burdayız. Ben daha anne olmadım ama bildiğim her konuda yardımcı olurum sana.
Bacım sen gribini atlat ve evine git mis gibi de bakarsın bebene. Kimse anasının karnında öğrenmiyor bikaç gün zorlanırsın sonra çok da güzel düzen oturtursun. Stres yapma strese girme sakın sütün kesilmesin annen bunu fırsat bilir öyle bi izlenim aldım. Bol bol dereotu ye üç litreye yakın su iç tahin ye sütün artsın mamaya gerek kalmasın. Eşine de kızma kendi annen bunu söylerse eşin tabi ki inanır. Yanlış anlamazsanız eğer kaç yaşındasınız
Geldi ve benim giydirdigim kıyafeti çıkardı sıcak sıcak diyip gerisini siz dusunun
Teşekkür ederim desteğiniz için
Ben 19 yaşındayım daha 23 gün önce doğum yaptım ve annem de kalıyorum cnku eşim geceleri çalışıyor bizim için izin aldı annem demişti iznini iptal et strese giriyorum ister istemez
Yaşın daha küçük diye annen öyle düşünüyor olabilir o sorumluluğu alabileceğini düşünmüyor anneler hep böyledir kaç yaşına gelirsen gel hep çocuksun gözlerinde. Ben 30umdayım annem bana aynılarını yapıyor tüm lohusalar aynısını yaşıyor kimi annesinden kimi kaynanasından o yüzden dert etme strese girme hiç kafana takma annen işteyken bebişinle ilgilenip alıştırma yap bol bol. gribini atlatmaya bak meyve bitki çayları tüket. Gribin bitince de evine git en doğrusu bu seni rehin alacak değil. Gerekirse o işteyken toparlanır gidersin
Bsy sormak istiyorum benim sütüm çok yok bebeğim doymuyor 24 günlük günde iki kez mama yapıp veriyorm bı sabah bı akşam günde içinde anne sütü içiyor ama sadece doymuyor yoksa ac kalıp ağlıyor yanlismi yapıyorum sütüm olmadığı için mecburen mama veriyorum bı zararı varmıdır??
Canım benim benim de sütüm yok ben de mama veriyorum bebeğime hiçbir zararı yok aç mı kalsın bebelerimiz. Her uyandığında veriyorum bir ölçek yapıyorum. Enjektörle 20 cc kadar çekiyorum onu yedirmeye çalışıyorum genelde bitiremiyor. Sütle doymadığını düşünüyorsan mama ver hiç çekinme. Ben sürekli memeye de tutuyorum uyarsın süt akışı olsun diye memede uyutuyorum. Malt içecek var e bebekte satılıyor anne içeceği ondan alıp için eczaneden de anne sütü arttırıcı damla alın sütünüzü arttırır
Cocuguna al evine git bu ne ya annen yapiyorsa bunu herkes yapar koy mesafeni kim olursa olsun
Canım benim ablam da kirkliydi sadece yanında eşi vardı üstelik akşama kadar eşi işte saat onda geliyordu o kimseye ihtiyaç duymadan büyüttü çocuğunu hiç bı şey olmaz eşin yanında olduktan sonra bende dogurcam ve kimseyi istemiyorum ilk günden yana eşime diyorum kimseyi getirme diye görümcmi getirmek istiyor ben de annemi filan daha istemedim tek başıma daha rahat olurum diye hissediyorum çünki kimsenin yüküne gerek yok bence lohusa halimle en azından sinirmi bozan olmaz dimi? Eğer bebeği banyo şu bu yaptıra biliyosan Kendini de topladiysan evine git bence de
Bende hamileyken diyordum bikac gün annemde kalirim bana öğretir evime giderim tek kalırım ama öyle olmadi malesef sürekli kirkliskn tek kalamasin bebeğine bakamasin ben altını degistiriyordum sonra anneme eve gidicem ogrendim herşeyi dedim eşimde ikna olmuştum annem eşime iki saat çocuğun altını bagliyamiyor dedi çok zoruma gitmişti ve modum düşmüştü şimdi çok şükür altını bagliyabikirim üstünü degistireyirum gazını cikartiyorum sütüm yetmediği zmn mama yapmayı da öğrendim biliyorum yani herşeyi kendime güvenim de tam
Ben doktora ebeye de sordum mama takviyesi veriyorum sütüm yetmiyor dedim bı zararı yok ama sütünüzü arttıralım dedi ve ben çok yapmıyorum o büyük biberonlara yapmıyorum mama gün içinde anne sütü veriyorum doymayinca suluklar oluyor ya biberonlu küçük olanlar ona yapıyorum veriyorum aklıma takıldı cnku herkes mamaya karşı
Bebek doymuyorsa aç mı kalsın tabi ki mama vercez. Karşı olanlar kendi bebeklerine vermesinler dinlemeyin onları. Süt yeterli değilse mecbur mama veriyoruz yeni nesil mamalar anne sütüne yakın bir formda üretiliyor. Tabiki sütün yerini tutmaz ama mecburiyet farklı bir şey. Bu dönemde her kafadan bir ses çıkıyor siz bebişiniz için en doğru kararı verirsiniz takılmayın söylenenlere
15 günlük dü kızım annem bırakıp gittiğinde. Babam rahatsızlandı mecburen gitti beni de götürecekti gitmedim. Bebegimi dogumdan çıktım bir kaç saat sonra bakimi ile ilgilenmeye başladım. Eve geldim çocuğumu kucağıma alıp odama gectim sabaha kadar da esim ve ben ilgilendik. Benim annem de annem kuzum diyerek seviyor bebeğimi cok hoşuma gidiyor. Bilmediğim yerde ona danışıyorum. İlk banyosunu vs sagolsun hep o yaptırdı ama benim tavrım en başından hep netti. Benim bebegim eşim ve ben bu süreci tamamlayip birbirimize alismaliyiz diyerek baştan herşeyi söyledim. O yüzden bence tavriniz net olsun bebeginizi alıp evinize gidin bana bir cok sey söylediler yok kırkın çıkmadı yalniz kalma vs vs. İnanin kimseyi dinlemedim eşim sabah 5 de ise gidip aksam 7 de geliyordu hic umrumda olmadı . Bebeğim 4 aylik oldu bugün banyosunu vs 2 aydır tek basima yaptırıyorum mesafe iyidir kendi annenizde olsa. Unutmayin o bebegin suan en cok size ihtiyacı var
Tabikide annem annecim fln diyebilir bunda sorun yok ama şöyle birsey var sadece bunları derken hep beni eleştiriyor ben sanki annesi degilimde annem annesiymis gibi davranıyor ben bunu söylemeye çalışıyorum yoksa tabikide sevgi gostermesi sevmesi benimde hoşuma gidiyor sırf gitmiyim diye evime hep bı yapamazsın geceleri kalkamazsin diyor benim kendime olan güvenim düşüyor
Benimde annem bana çok yardımcı oldu Allah razı olsun hakkını odiyemem ama eleştirmek yerine bana destek verse yaparsın kizim bebek bakmata ne var herkes bakıyor sende bakarsın dese hem üzülmem hemde pskilojm bozulmazdi
Aaaay.. aynı kaynanam. Çocuk öyle sevilmez çocuk öyle uyutulmaz öyle emzirilmez bez öyle baglanmaz.. ilk çocukta çok çektim bende. Kaç kurtar kendini
Haklısın canım sinir olmakta anlıyorum seni