Annelik hüznü

Aman iyi ki yok babalık hüznü :rofl::rofl::joy::joy:

Bebekle ilgilenirken bir de koca bebekle ilgilenmek zorunda kalırdık :joy::joy::rofl::rofl:

3 Beğeni

Ahhahhaahaha​:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:buna cok guldum işte

2 Beğeni

Cansu bebeginin olacagini biliyordun annelige
Hazirdin yavas yavas ama yinede hersey cok
Hizli ilerde son gunlerde.hem vucudunda
9 ay buyuttugun bebegini dunyaya getirdin.
Ama bu bile cok buyuk bisey vucut icin.
Vucudun toparlanmasi zaman alir her yonden.
Hem bedenen hem ruhen.
Bu arada bide bebeginle ilgilenmek
Zorundasin.hepsi kafayin icini o kadar
Yoruyoki.
Seni tanidigim kadariyla bebegin herseyi
Mukkemmel olsun ve kendim ilgileniyim diyosun.
Ama birak kendini.
Senin de ihtiyacin var toparlanmaya.
Birak etrafindakinlerden yardim bu seni ne ayiplatir
Ne de kotu bi anne yapar.
Bi kagida yaz hangi konularda takildigin
O konuda yardim al.
Bebegin ne zaman yatarsa sen de onunla beraber
Yat.
Diger islerini sal firsat buldukca yemek ye kivril.
Bebegini istememezlik gibi degil asla
Yasadigin sadece kafayin icinde acaba yeterince
Iyi bakabiliyorum.
Cok iyi bakiyorsun merak etme.
Gecer merak etme sadece yukunu hafiflet
Sen hemen sezeryan oldun.
Hemen ayaga kalktin.
Dinlenmen lazim bolbol.
Kendine iyi bak canim

4 Beğeni

Haklısın arkadaşım teşekkür ederim

3 Beğeni

@Esved Burdaki tavsiyeleri okuyabilirsin :blush:

1 Beğeni

@Esved 10 güne kadar geciyormuş
Ben biraz daha iyiyim
Geçiyor inan bana

3 Beğeni

@Cansu inşallah çabuk atlatırız, normalde hiç böyle değilim ama 2 gündür herşeye ağlıyorum. Her yapılan şey gözüme batıyor. Bebeğe yetemeyeceğimi düşünüyorum. Süt konusunu çok kafama takıyorum ve daha bir sürü şey…

5 Beğeni

@Esved kendinizi kapatmayin fazla ben de dogumdan 2 3 gun sonra surekli bir aglama ostegi bunalma geldi durmadan herkesten ozur dileyip ağlıyordum bi sabah odadan disari cikmak yemek yemek bile istemedim… cocuk sarilik oldu ben cocuga bakamiyorum galiba diye kendime dert etmeye başladım.

Sonra bi hava almak icin dışarı ciktim yuruyus yaptım, kahve vs icmeye gittik eşimle iyi geldi strest yaptikca sutte az oluyor bunaldiginiz an atin kendinizi dışarı bi yarim saat bile olsa hava alin :blush:umarim guzelce atlatiriz bu sureci :cherry_blossom:

5 Beğeni

Pozitif düşünmeye çalışın süt zamanla artabiliyormuş beslenmenize dikkat edin çevrenizde destek olabilecek birileri varsa belki bir hava almak bile size iyi gelecektir :hibiscus:

4 Beğeni

Aynısı bende de vardı. Babam, kediye ben kızarım dedi diye saatlerce ağladım
Unutma biz bebekten daha tecrübeliyiz. Şu siralar çok ağlıyorlar, uykusuzluk da var.
Bol bol su iç yemek yemeyi aksatma sütün daha da artacak
Bugün 15. Gün
Hala bazen etrafımdaki herkes gözüme batıyor
Zamanla geçecek
Yarın daha iyi olacaksın :bouquet:

2 Beğeni

Teşekkür ederim kızlar destekleriniz için, yarın hastane kontrolümüz var ve ben bebekte sarılık çıkacak diye çok korkuyorum. Bebeği hastaneye yatırırlar diye​:pensive:

Evde kedim vardı ( sağır ve aşırı hareketli, ısıran saldıran bi kediydi) eşim onu barınağa bıraktı içim içimi yiyor nabıyodur acaba diye. Sahiplendirmeye çok çalıştım ama sağır olduğu için kimse almadı bizde mecbur kaldık. Bi evladımı orda bıraktım bi evladım kucağımda , ne doğum yaptığıma mutlu olabiliyorum ne sevinebiliyorum. Kimseye bişey çaktırmamaya çalışıyorum ama sanırım ben anne olmayı daha kabullenemedim. 9 ay boyunca bu günleri bekledim ama hiç beklediğim gibi tepki veremiyorum. Sürekli kafamda soru işaretleri. Bu nasıl olucak şu nasıl olucak ya bişey olursa vs diye diye kendimi yiyorum . Emzirme konusunda sıkıntılarım var , sezeryan yerim hala acıyo …

İnşallah hemen atlatırım bu günleri :pensive::pensive:

3 Beğeni

Sen üzulme de kimler üzülsün. Beyaz kedin çok tatlıydı. Hiç haberim yoktu haberim olsaydı kedilerle ilgili bir arkadaş var ona yazardım. Bir çok kediye yuva buldu. Belki sana da faydası olurdu

Günde kaç bez çıkartıyor. Günde 6dan fazla kaka çiş varsa korkma
Güzel düşün güzel olsun randevu bugün mü
İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Çocuk doktorun kim?

Ben gece gündüz Günay ile ilgileniyorum. Daha yeni yeni aaa bu benim bebeğim diyorum.
İlk bir hafta zaten günlerden ne olduğunu bile bilmiyordum.
Emzirme konusunda neye ihtiyacın varsa tüm tecrübemi paylaşmaya hazırım
Sezaryen yeri bi 10 gün hassas oluyor biraz sabretmek gerekiyor

2 Beğeni

@Cansu canım arkadaşım çok teşekkür ederim desteğin için , birazdan gidicez doktora bakalım haber veririm sana.
Emzirmeyle ilgili de mutlaka konuşalım tam beceremiyorum olmuyo ve olmadıkça ben sinirleniyorum.
Daha bebeğe kendim bakacak kadar iyi değilim. Bide anlamıyorum ki ağladığında ne yapmam lazım huysuzlandığında ne yapmam lazım​:pensive: sanki bi yabancıyla aynı odada yaşıyor gibiyim.
Dün gece oturup 1 saat ağladım. Olmuyo çünkü o kadar dolmuşum ki 4 günde. Bu kadar kötü bi psikolojim olabileceğini hiç düşünmemiştim​:disappointed::disappointed:

3 Beğeni

Düşüncelerini çok iyi anlayabiliyorum. Ben de geçtim o acemilik döneminden…

Şu an bunları hissetmem çok normal. Emzirmeyi becerememen iyi bir anne olmadığını göstermez. Ben de beceremiyordum.

Bebekler ağladığında ya acıkmıştır ya gazı vardır ya altını pisletmiştir. Sebepsiz ağlıyorsa da senin kokuna ihtiyacı vardır. Bu kadaarr… Kendini strese sokma arkadaşım :pray:

Psikolojin böyle kalmayacak merak etme. Geçecek inan bana… Ben ilk haftalar kızımı bile reddetmiştim, düşün o kadar ağırdı benim depresyonum ama hemen toparlamıştım. Ağlamak geliyorsa içinden, ağla… Yanındayım senin, inan bana :heart:

@Esved

2 Beğeni

@ezgi-y annelik hüznü geldi mi

1 Beğeni

Gelmez miii kötü geldi daha bu sabah wcye gittim ağlamis ben gelene kadar gitmez olsaydim diye kizdimm kendime hem ağladimm hem emzirdim esim nerden bilecektin falan dedi ama ben bilmem lazimdi anneyim ben diye daha cok agladim :cry::grimacing:

2 Beğeni

Kendine bu kadar yüklenme :sweat_smile: önce sen kendine bakacaksın ki cihangir’e daha güzel ve verimli bakabilesin :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bugün 2 saat ağladimm bakamiyorum diye bu lohusalik daha fena bisey :unamused:

1 Beğeni