Annelerimizin meslekleri nedir?

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım? Bu konun altına mesleklerimizi yazalım mı? Özellikle çalışan annelerin hamilelikleri nasıl gidiyor öğrenmek istiyorum :face_with_monocle:

3 Beğeni

Hemşire, sağlık eğitimcisi ve laborantım ama şuan çalışmıyorum

4 Beğeni

İngilizce çevirmenim ama öğretmenlik de yaptım. Şimdilik sadece özel ders veriyorum, çalışmıyorum :smiling_face:

5 Beğeni

Süper ,çok iyi,:+1: Başarılar :+1:

1 Beğeni

Ben çocuk gelişim uzmanıyım ama formasyon alıp okul öncesi öğretmenliği de yaptım. Her iki bölümde de deneyimim var. Şehir değişikliği sebebiyle şu an çalışmıyorum ama yeni dönem atamalarını bekliyorum :blush:

2 Beğeni

Ben coğrafya öğretmeniyim :blush: Çalışmaya devam ediyorum hala. Çalışmanın bana çok iyi geldiğini düşünüyorum evde olsaydım sanırım hamileliğime daha çok odaklanacaktım ve belirtileri daha çok hissedecektim . Günümün en aktif olduğu zamanlarda okuldayım. Hamileliğimin ilk dönemlerinde unutuyordum hatta :blush: Fakat artık büyüdü ve bebeğim bana eşlik ediyor.

4 Beğeni

@Pinar Ahh ne kadar güzel :blush: Eşimin işinden dolayı şehir değişikliğimiz olmasaydı ben de devam ediyor olacaktım hem kızımla hem karnımdaki bebişimle :blush: Çalışmak gerçekten iyi geliyor, hatta şu an dediğiniz gibi evde olduğumdan dolayı galiba hamilelik değişimlerimi daha çok hissediyorum. Biraz da sıkılmadım değil evde oturmaktan. Artık inşallah atanırsam daha aktif olacağım diye ümit ediyorum :blush:

1 Beğeni

Merhabalar, bende sevgili @elifdrcnyrk ile aynı meslekteyim ve aynı okuldan mezunuz :smiling_face_with_three_hearts: İngilizce çevirmenim, devlet okulunda öğretmenlik yapıyordum. Hamilelik sürecinde çalışmam yasakladığı için bırakmak durumunda kaldım. :smiling_face:

4 Beğeni

Anestezi teknikeriyim şu an çalışmıyorum atanmayı bekleyenler arasında ben de varım. Açıktan da tıbbi sekreterlik okuyorum şu an boş durmamak adına :smiling_face:

3 Beğeni

İnşallah :hibiscus:

Merhaba ben universite okuyorum bilgisayar mühendisi son kursdayım bitiriyorum

1 Beğeni

Çok güzel bir mesleğiniz var. Hamileler devamlı spinal anestezi epidural anesteziyi soruyor. Bu tarz sorular geldiğinde size yönlendirebilir miyim :innocent:

Mühendis anne :heart_eyes:

Evvett inseALLAHHH​:heart::heart::heart:

1 Beğeni

Spinal ve epidural anesteziyi genelde anestezi doktorları yapıyordu ben KBB servisindeydim ve hastaların hepsini genel anestezi ile uyuturduk . Spinal ve epidural genel tekniklerini biliyorum ama detay çok bilemiyorum maalesef yanlış yönlendirmek istemem bu konuda ama tabi bildiğim bir durum olursa seve seve cevaplarım. Şimdiki aklım olsa doğumhanenin kapısından ayrılmaz her detayı öğrenirdim :joy:

1 Beğeni

Size katılıyorum. Defalarca doğumhaneye girme imkanım oldu. Hep izleyici misafir olarak girdim. Şimdiki aklım olsa ben de her detayını incelerdim.
Bazen bilmemek de çok faydalı oluyor. Herşeyi bilince karşı tarafın eksikleri çok gözüme batardı. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben 18 yaşindayim.Bu mayıs ayinin 21 de 19 yaşim olucak.Ben şubatin 21 ne kadar çalisiyordum.17 yaşindan beri çalisiyorum. kocamla tanişip kaçdigım vakit çalistiğim Yer ."Beta tea"Çay şirketiydi.Son çalistigim yerdi.Dun atvde reklamini gordum.Sizdede satiliyor.Evvet mudurlerimiz buyukler turkdu.Amma turkiyede satildigini dun gordum.Bircok firmalarda çalişdim.Poppy galery diye bir yer var nerimanovda ora bir şebekeydi ve bir çok yerde vardi onunda buyuyu turkdu.Orda satici gibi çalisiyordum.Sonra marketde kasada falan çaliştim.Böyle yani

2 Beğeni

Çocuk gelişimi ve eğitimi okudum 1 sene özelde öğretmenlik yaptım daha da çalışmıyorum

2 Beğeni

@elifdrcnyrk @NURAN vaoov üç meslektaş oldu :smiling_face_with_three_hearts:
Ben de lisede çocuk gelişimi okumayı düşünmüştüm.
Kendimi hasta ve yaşlı hizmeti okurken buldum :woman_facepalming:t2::woman_shrugging:t2::see_no_evil::bowing_woman:t2:

2 Beğeni

@Cansu Evet yaa, meslektaşlarımı burda görmek mutlu etti beni :blush::grin:

2 Beğeni