Anneler gününde eşinizden beklentiniz

Artık bizde hamileyiz diye anne sayiliyoruz​:hugs::pray:anneler gününde eşinden beklentisi olanlar varmı?
Benim istedigim hediyeden çok eşimin bana şiir yazması. Ben şiir sevən kadınım ve şiir yaziyorum hep çok şiirim var .isterim.yani bana da yazılsın diye .
Önemli olan o degilki sözlerin sonu aynı olsun,
Önemli olan o ki sözlerinde mâna olsun
O okurken benim ,gözüme sevincden yaşlar dolsun.:hugs:
Peki siz neler bekliyorsunuz eslerinizden?
Bazen duyurdugunuz oluyormu esinize ki anneler günü geliyor beňde anneyim artık falan diye​:grin:

Eşimle beraber tatlı yesek çok mutlu olurum :innocent:

3 Beğeni

Anneler gunu ne zamanki?

2 Beğeni

14 mayis da

Tesekkurler kocama soyliycem bakalim ne diyo

1 Beğeni

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:ben 1 mayisdan soyledim

1 Beğeni

Eşimin ve kızımın bana sürpriz kahvaltı hazırlayarak beni öperek uyandırmaları :blush:

2 Beğeni

Çok iyi bebişim olunca yapsın boyle.ama şimdi yarım anneyim :sweat_smile:

:joy::joy: O da olur canım az kaldı :grin:

1 Beğeni

Ben de anne olduğumu hissettirecek bir şey almasını isterdim. Yani bebekle benim bağımı simgeleyecek olabilir ya da bebeğimize bir esya bile olabilir :hugs:

1 Beğeni

Ben boyle kolyeler oluyo ya baba bebek anne birlesimi gibi onlardan gormusdum

1 Beğeni

Evet bende severim bu kolyeyi ,biride var anneyle bebek hamile şeklinde :rose::heart_eyes:çok severim

Eşim anne kız bilekliği almış bize :smiling_face: Dün verdi dayanamamış, bekleyememis anneler gününü :smiling_face: Kızıyla annesi arasında görünmez bir bağ, sevgi olduğu anlamındaymış o kadar mutlu oldum kii :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok güzel bir hediyeymiş. Ben de lohusa pijaması alırken anne kız pijaması gördüm ama benim oğlum olacak dedim.
Çok güzel anne kız modelleri var

1 Beğeni

Ay çok güzel fikir anne kız takım almakk. Daha alışverişe başlamamısken çok güzel fikir oldu bana teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Anne kız modelleri gördüğümde paylaşmamı ister misiniz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok sevinirim :smiling_face:

1 Beğeni

Eşimden bir şey beklemiyorum o zaten bu tarz özel günlerde istediğini al diye kendi söyler :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni