Artık bizde hamileyiz diye anne sayiliyoruzanneler gününde eşinden beklentisi olanlar varmı?
Benim istedigim hediyeden çok eşimin bana şiir yazması. Ben şiir sevən kadınım ve şiir yaziyorum hep çok şiirim var .isterim.yani bana da yazılsın diye .
Önemli olan o degilki sözlerin sonu aynı olsun,
Önemli olan o ki sözlerinde mâna olsun
O okurken benim ,gözüme sevincden yaşlar dolsun.
Peki siz neler bekliyorsunuz eslerinizden?
Bazen duyurdugunuz oluyormu esinize ki anneler günü geliyor beňde anneyim artık falan diye
Eşimle beraber tatlı yesek çok mutlu olurum
Anneler gunu ne zamanki?
14 mayis da
Tesekkurler kocama soyliycem bakalim ne diyo
ben 1 mayisdan soyledim
Eşimin ve kızımın bana sürpriz kahvaltı hazırlayarak beni öperek uyandırmaları
Çok iyi bebişim olunca yapsın boyle.ama şimdi yarım anneyim
O da olur canım az kaldı
Ben de anne olduğumu hissettirecek bir şey almasını isterdim. Yani bebekle benim bağımı simgeleyecek olabilir ya da bebeğimize bir esya bile olabilir
Ben boyle kolyeler oluyo ya baba bebek anne birlesimi gibi onlardan gormusdum
Evet bende severim bu kolyeyi ,biride var anneyle bebek hamile şeklinde çok severim
Eşim anne kız bilekliği almış bize Dün verdi dayanamamış, bekleyememis anneler gününü Kızıyla annesi arasında görünmez bir bağ, sevgi olduğu anlamındaymış o kadar mutlu oldum kii
Çok güzel bir hediyeymiş. Ben de lohusa pijaması alırken anne kız pijaması gördüm ama benim oğlum olacak dedim.
Çok güzel anne kız modelleri var
Ay çok güzel fikir anne kız takım almakk. Daha alışverişe başlamamısken çok güzel fikir oldu bana teşekkür ederim
Anne kız modelleri gördüğümde paylaşmamı ister misiniz
Çok sevinirim
Eşimden bir şey beklemiyorum o zaten bu tarz özel günlerde istediğini al diye kendi söyler