Anne sütünü azaltan besinler

Nane Limon Maydanoz Adaçayı Sirke Acı biber Mısır

Bu besinler sütü azaltabilirmiş ve fazla kullanımda meme reddine yol açabilirmiş

Fikir olsun .

5 Beğeni

Haydaa bunu bilmiyordum. Son günlerde çok acı tükettim ama bi zararı bende olmadı ben de biraz araştirdım boyle diyor

Evet, bazı besinlerin anne sütünü azaltabileceği belirtilmiştir. Ancak bu etkiler bireyden bireye değişebilir ve her kadının vücudu farklı tepki verebilir. Bazı potansiyel olarak süt azaltıcı etkilere sahip besinler şunlardır:

1. Nane: Özellikle nane yağı, emziren annelerde süt üretimini azaltabilir.

2. Nane Çayı: Bol miktarda nane çayı içmek, bazı kadınlarda süt üretimini etkileyebilir.

3. Petersilyan: Yüksek miktarda petersilyan tüketimi, süt üretimini azaltabilir.

4. Sütle İlgili Gıdalar: Süt ve süt ürünleri tüketimini aşırı derecede azaltmak, bazı kadınlarda süt üretimini etkileyebilir.

Ancak belirtmekte fayda var ki, her kadının vücut yapısı farklıdır ve bu besinlerin süt üretimine etkisi kişiden kişiye değişebilir. Eğer süt üretiminde bir sorun yaşarsanız veya endişeleriniz varsa, bir sağlık profesyoneli veya bir laktasyon danışmanı ile görüşmek en uygun olanıdır. Bu uzmanlar, bireysel durumunuza özel önerilerde bulunabilirler.

3 Beğeni

Kızlar ben 30 günde şunu gözlemledim bol soğanlı bulgur pilavı sıcak yoğurt çorbası tatlısı birazcık fazla hoşaf çeşitleri aşırı süt yapıyor valla oyleki ben sağıp dolaba koyuyorum öyle artıyor fikir olsun​:hugs:

3 Beğeni

Teşekkür ederiz arkadaşım :blush::heart:

Ne güzel bilgiler :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni