Merhabalar anneler
Sizce anne sütü alan bebekler daha zeki mi olur ?
Merhabalar anneler
Sizce anne sütü alan bebekler daha zeki mi olur ?
Anne sütünün bebekler için birçok yararı vardır, ancak bu sütü içen bebeklerin otomatik olarak daha zeki olacağını iddia etmek bilimsel olarak doğru değildir. Ancak, anne sütünün içerdiği besin maddeleri ve bileşenler bebeğin beyin gelişimini destekleyebilir.
Bazı çalışmalar, anne sütü ile beslenen bebeklerin bilişsel gelişim avantajlarına sahip olabileceğini göstermektedir. Bu tür çalışmalarda, anne sütü ile beslenen bebeklerin daha sonra IQ testlerinde daha yüksek puan alabileceği gözlemlenmiştir. Ancak, bu sonuçlar kesin değildir ve diğer faktörlerin etkisi altında olabilir. Örneğin, anne-bebek bağı, sosyoekonomik durum, genetik faktörler ve ev ortamı gibi diğer faktörler de bebeğin bilişsel gelişimini etkileyebilir.
Sonuç olarak, anne sütünün birçok yararı vardır ve bebeklerin genel sağlığına katkıda bulunabilir, ancak anne sütü içmek otomatik olarak bir bebeği daha zeki yapmaz. Bebeğin bilişsel gelişimi için birçok faktör önemlidir.
Çok güzel bir soru olmuş
kuzenim 5 yasına kadar emmiş ama tık yok
Hahahah ipek
Teşekkür ederim Hastanenin duvarında böyle bir yazı gördüm de, mucize annelerin yorumlarını da alayım dedim
İçimiz ferahladı
Valla ben anne sütü hiç içmemişim. Zeka sayılır mı bilmem ama 4 dil biliyorum, 2 üniversite ve 1 yandalı derece ile bitirdim kendimi böyle avutayım hahah
@afrikanın_gelini54 Tamam canım,teşekkürler.Arkadaşı dışarı alalım lütfen.
Darısı benim yüksek lisansa. İdolüm sensin
Yüksek lisansta da sen benim idolümsün Nuran ben yeter artık dedim ve akademi ile ilişkimi bitirdim
Yani zeka ile bi ilgisi var mı bilmem ama kardeşim hiç emmesi ama maşallah şimdi ikinci üniversitesini okuyor 2 dil biliyor şimdi Rusça öğrenmeye başladı aynı zamanda da çalışıyor
Yaaaa çok tatlısın
Maşallah kardeşinize
Teşekkür ederim