Anne sütü kusma

Arkadaşlar bebegim anne sutu alir almaz nerdeyse tümünü cikariyor. Mamada bu kadar fazla kusmuyor neden olabilir?

Reflü olabilirmi acaba

Benimde öyleydi anne sütünü sindiremiyordu bebeğim olduğu gibi çikariyordu damlayla geçti çok şükür

Ne damlasi acaba

Mamada aynisi olmuyor ama

Relektaz isimli damla laktoz intoleransi varmiş bebegimde ayrıca sütüm cok yağli olduğu için sindiremiyormuş emzirmeden 10dakika kadar önce damlayı veriyorum kusması azaldı çok şükür

Benim bebeğim sadece anne sütü içiyor… aşırı kusması var. Reflü olabilir dedik doktora götürdük ama doktor reflü değil dedi… ilaç da vermedi. Kusmaya devam

Çok iciyordur fazlasını kusuyor

Kız belki 30 kere kusuyor… kusunca acikiyor tekrar emiyor… artık yetmeyen yerde dolaptaki sütleri veriyorum.

Benimkide oyle ve aman aman sütüm yok dolaptada yok

Benim stoklar bitmek üzere :scream:

Yer yemez mi cikariyor canim seninki de

Sabah hatta agzindan burnundan kustu negessiz kaldi cok korktum

Emerken bile kusuyor…

Birkaç kere benim oğlan da öyle oldu…

Gazdan kaynaklı da kusuyorlar benim oğlum da çok kusuyordu bende kaç kere doktora götürdüm her seferinde ağız dolusu kusuyordu doktor gazı olduğu için rahatlamak için emmek istiyor dedi bu yüzden kusuyor dedi 4. Aya giricez reflü kaynaklı da olabilir dedi Bebelac thickener yazdı onu kullandım bir ay saf zeytinyağı koydum içine öyle verdim sağdığım süte yada mamaya katı kıvamlı kakası oluyordu çok şükür kusması bitti anladım ki gaz kaynaklı kusuyormuş gazını çıkarmadan emzirmiyorum o yüzden alt gazı çok önemli bu konuda