Anne sütü artırma

Anne sütünü artıran yiyecekler içecekler nelerdir

En iyisi lactamil ben onda buldum birde bol bol su emzirirken bile su içiyordum

Canım yiyecek ve içeceklerle tek günlük süt artırabilirsin. Eğer imkanın varsa bol bol sağım yap. Düzenli sağımla sütün sürekli bol olur. Hatta sadece sağımla kesilen sütü bile geri döndürme imkanı bar​:slightly_smiling_face: Emzirme düzenini bilmiyorum tabiki ama örnek vermem gerekirse benim bebeğim düzenli olarak emen bir bebek, özellikle atak dönemlerinde sürekli memede olmak istediği için sütüm yetmiyor gibi geliyor. Özellikle o zamanlarda akşamdan akşama power pumping denilen bir sağım yöntemi yapıyorum. Ama meme reddi yapan bir bebekse gün içinde de düzenli saatlerle sanki bebeği emziriyor gibi sağım yapman lazım. Tabi zamanım, imkanım yok dersen de birkaç bitki ismi verebilirim. Yine günlük düzenli olarak çay şeklinde içersen süt artırmada yardımcı olur. Şu an aklımda yok bitkiler. İstersen özelden mesaj at istersen yarın bakayım isimlerine buraya yazayım​:blush:

Merhaba ben de burdaki bir arkadaştan öğrendim onun sayesinde sütüm geldi. E bebekte anne içeceği var malt onu alın çok etkili. Bol bol su için dere otu yiyin. Ve en önemlisi sağım yapmak. On dk bi memeyi on dk bi memeyi sağın süt gelip gelmemesi önemli değil göğüs uyarılıyor. Duşta sıcak suyla göğüslerinize masaj yapın. İncir hurma kuru dut tüketin. Tahin helvası sütü coşturuyor. Rezene ve kimyon çayı için bebeğin gazını da alıyor. Her yemek tabağınıza kimyon katın

Ay ben o malt içeceklerden koli ile bitrdim banamısın demedi. En sonunda lactamil ve aşkolsüz bira içtim ama alkolsüz bira aşıro süt yapıyor arpa mayası olduğu için mükemmel. Birde dut kurusu kayısı kurusu bikaç tarçın falan bişeyler daha vardı kaynatıp suyunu içmekte cok getiriyor

Nerden aldınız alkolsüz birayı. Lactamile şimdi baktım doktor bana süt ve süt ürünlerinden uzak dur bebeğe gaz yapıyor dedi. Bu da gaz yapar mı acaba

1 tutam ihlamur 1 tatli kasigi rezene 1 tatli kasigi cemen otu tohumu Kaynamis suda bekleyecek hergun taze yapilacak cok guzel sut yapiyor he bir de bir dilim limon tadi da guzel 3. Gebeligim bunda da yapacagim bu tarifi

Lactamil bendr yapmamışyı. Ama ben her günn kekik çayı demliyordum 1 çimdik kafar kekik tohumundan. Şok marketlerdr satılıyor alkolsüz bira

Tamam canım çok teşekkür ederim