Anne olmak istiyorum

Merhaba hamilelik belirtileri nelerdir ve ne zaman test yapılır

2 Beğeni

İlk belirti adet gecikmesidir. Sonra yavaş yavaş bilinen hamilelik belirtileri ortaya çıkar. Adetiniz gecikti mi?

2 Beğeni

1.5 yıldır evlim ve bebek istiyoruz uzun süredir suan daha gecikemdi

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz :blush: @Melisa11

Adet gecikmesinden 5 gün sonra test yapılmaya başlanabilir genellikle.

Gebelik belirtileri de bilindiği gibi mide bulantısı, baş dönmesi, tansiyon düşüklüğü, göğüs ağrısı vs. dir :blush:

1 Beğeni

Merhaba @Melisa11 hoşgeldiniz :bouquet:

Benim çok hafif bir mide bulantım olmuştu. Beyaz akıntım vardı. Reglime 3 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim erken belirti olarak gaz sıkışması da olabiliyor

@Bebek-isteyenler gurubuna katılarak yeni anne adayları ile kolaylıkla tanışabilirsiniz :orange_heart:

2 Beğeni

Hos geldiniz. Admin hanimin dedigi gibi en yuksek belirti ADET gecikmesidir. Ek olarak kasıkda agrilar ve karında kramplar oluyor.

Bende kasığımda ağrı vardı 3 gün sonra hamile olduğumu ögrenmiştim. Siz de mi hamilemisiniz yoksa?:smiling_face:

1 Beğeni

Ben mesela kolay kolay kabız olmam adetime 1,2 gün önce kabız olmuştum sonra öğrendim hamile olduğumu 4,5 gün sonra hamileliğim boyunca da devam etti ki kabızlık da hamilelik belirtileri arasında yer alıyor ama en önemlisi adet gecikmesi

1 Beğeni

Yeni hamile olan biri olarak şöyle söyleyeyim mesela ben adet olmadan iki gün önce falan bel ağrısı karın ağrısı başlardı anlardım adet olucam. Ama adetime üç dört gün vardı hiç adet belirtim yoktu dedim acaba adet gormeyecek miyim hamileyim yoksa . İçime doğdu test yaptım daha adet günüme vardı ama soluk da olsa çıktı.

2 Beğeni

Rabbim inşallah size de nasip eder hamilelik belirtisinden çok ilişkiye girme dönemlerinizi ayarlayabilirsiniz ben doktora gittiğimde adetinin başladığı günden saymaya başla tam 10. Gün ilişkiye girin bi gün durup bi gün ilişkiye girin demişti isterseniz böyle de deneyebilirsiniz folik asit kullanabilirsiniz bu da hamile kalmayı kolaylaştırdığı söyleniyor

3 Beğeni

2 gönderi yeni bir konuya bölündü: Anne adayları sorsun biz cevaplayalım

Merhaba benim adetime 10 gün var yumurtlama dönemimde de oldu arada karnıma sancı giriyor umutlanamk istemiyorum ama hamile kalmayı çok istiyorum size hamile miyim dir bide iki gün önce çok sık sancı girdi rahatsız edici şekilde

1 Beğeni