Anne karnındaki bebiş karakteri

Merhaba hanımlar
Bebişinizin anne karnındayken huyunu suyunu konuşalim mı?

Bebiş nasil?
hateketli, sakin, gizemli, tezcanlı vs

3 Beğeni

Ebe de kendi doktorumda çok hareketli olduğunj söylüyor. Galşba hamile oöduğumu öğrenmeden çok kolbastı yapıyordum deli dana gibi dans ediyordum çocukta öyle alışmış :rofl::rofl::rofl:

5 Beğeni

Aşırı hareketli ve çok kuvvetli bir erkek bazen diyorum erkek olduğu çok belli artık hareketleri beni çok rahatsız etsede vurmadigi zaman sağlığından endişe ediyorum . Her sabah erken saatte kahvaltıya alistirdim benden önce kalkıp beni uyandırıyor tekmeleriyle kahvaltı yapana kadar böyle yaparken duruyor yaptıktan 10 dakika sonra çok hareketli en çok sabah ve akşam hareket ediyor onunla konuştuğumda tepki veriyor bazen ninni söylüyorum tepki veriyor . Yüksek sesli birşey dinlediğimde sanki daha sert vuruyor anlıyorum ki rahatsız oluyor çok farklı bir his :blush:

4 Beğeni

Benim oğlan koşturup duruyor içimde tekme tokat dalıyo sanırim bana :smile: hiç uyumuyor mu diye düşünüyorum bazen sabahları kalk ve yemek gönder der gibi resmen dövüyor beni genelde hareket etmedigi anlar cok nadir gece olunca hele ben uykuya dalmaya basladigim an basliyo tepinmeye şu an bile vuruyor :blush: en sert tekmeleri yumruklari da onunla konustuğumda yada sarki söyledigimde yiyorum :smile::smile:

3 Beğeni

Erkekler hep böyle sanirim ayni benim halimi anlatmissin bazen diyorum cikmaya çalışiyor galiba :smiling_face::smiling_face:

4 Beğeni

En çok sabahlar haraketli oluyor benimki.Her defasında da farklı farklı yerlere vuruyor.Bazen canım acıyor o derece.:sweat_smile: Sanırım doğurduktan sonra özleyeceğim tek şey bu hamilelikte.:face_with_head_bandage:

5 Beğeni

Ben o kadar çok hissetmiyorum arada biley kayıyor gibi hissediyorum ama ultrason görüntülerinde terinde durmuyor hiç

4 Beğeni

İlk zamanlar hareket etsin diye söylenip duruyordum şimdi de oğlum durmuyorsun diyorum :rofl: rahatsız edici ayrıca da güzel bisey

2 Beğeni

Full hareketli. Biraz gizemli gibi çünkü sürekli kayıyor karnımda bir şeyden kaçıyor gibi :joy::joy::rofl:

Bizim seslerimizi duyduğunda hareketleri yine çok ama narin fakat normal zamanda içerde savaşıyor zannediyorum :rofl::joy::joy:

Gece 11 de hareketleri duruyor, saat 3 gibi hareketleniyor yarım saat kadar. Sonra tekrar uyuyor. Sabah 8-8 buçuk uyanıyor. Uyku düzeni yaklaşık 2 aydır böyle, takip ediyorum. Umarım Rüya’daki gibi doğunca da böyle devam eder :pray::grin::grin::grin:

3 Beğeni

@NURAN Ayy o zaman benimki gece gündüz hic uyumayacak neredeyse :confounded: anne karnındaki gibi oluyorsa

2 Beğeni

Cumartesi günü tam 30.haftamızı bitiriyoruz. Maşallah öyle hareketli ki bazen uyumadığını bile düşünüyorum ben bol bol kendisiyle konuşuyorum benimle öyle iletişime geçiyor ki bazen şaşırıyorum resmen bana karşılık veriyor :smiling_face:

3 Beğeni

@ezgi-y İlk kızım da karnımdaki uyku düzeninde uyudu hep. Umarım bu da öyle olur :pray: Ben çok inandığım için öyle oluyor belki de :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

@Empoypoyem Bebeklerle anne karnında iletişim kurulması gerektiğini her zaman savunan biriyim çünkü anlıyorlar ve hissediyorlar :blush::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Benim kizim karnimdayken de uysaldi dogdugunda da ama bu deli tay gibi :grin: durdurak bilmiyor masallah :joy:

2 Beğeni

Benim gibi obur :smile: Yemek yemeye başladığım an başlıyor kıpır kıpır olmaya :smile:

3 Beğeni

İlk oğlum karnimdayke çok haraketsizdi,doğdukdan sonra çok enerjik bi bebekdi,her seyi çabuk ögreniyordu,bi şeyelri erken yapmak için kendini zorluyordu​:face_with_hand_over_mouth:
Bu hamileliğimde ise,bebek karinda çok enerjik,ne gece ne gunduz uyumak bilmiyor,fazla hıçkırıyor,hiç uslu bebek değil gibi​:laughing:Ama doğduktan sonra nasıl olucak bilemiyorum,aksi ola bilir ilk oğlumda olduğu gibi,dısarda daha sakin ola bilir

2 Beğeni

Hareketlenmeler ne zaman başladı peki

Sizin bebişler neler yapıyor hamişler :grin:

Sürakli bi dönüş halinde arada mesaneme baskı yapıyor ayağı çıkıcak diye korkuyorum :joy:

1 Beğeni