Anne karnındaki bebekte bağırsak genislemesi Başına gelen var mı acaba doğum sonrası ameliyat gerekiyormuş
Çok geçmiş olsun
@tecrübeli-anneler
Allah şifa versin. Kaçıncı haftada belli oldu acaba?
Sağolun Allah razı olsun
34+6 da belli oldu bu zamana kadar çok güzel geldik şimdi moralim alt üst oldu ne yapacagimi bilmiyorum
Sağolun Allah razi olsun
Allah Allah ya detaylı mi bakıyorlar. Ben doktora gittim 36. Haftadayim bende. Doktor kilosuna bile bakmadı. Tedirgin oldum bende şimdi. Doğum için gün verdiler ama ben yine gideyim kontrole. Özelde mi takiplisiniz? Bu tarz durumlarda tek doktora görünmek çok sağlıklı değil. Bir profesöre görünmenizi tavsiye ederim. Veya özelde iseniz kesinlikle devlet Hastanesi’ne gidin derim.
Evet özele gidiyordum aslında doktorum iyiydi güveniyordum bana da diğer hafta gün vereceklerdi şimdi devlete gidecem randevu gününü bekliyorum mecburen 5 nde. Ayriyeten bide profesörden araştırıyorum sıra şuan 35+1 deyim doğuma az kaldi
Hayırlısı olsun inşallah. 5i çokta geç değil. Güzel haberler alacaksinizdir Allah’ın izniyle. Devlete güvenin. Benimde bebeğim tiroidlerimden dolayı biraz küçük. Bende o sebeple özele hiç guvenemedim endokrinoloji bölümünden de takipli olduğum için devlete dayadım sırtımı. Özelde bebekte sorun olmasa bile bazen gereksiz kuveze alıyorlarmış. Hiç riske atmak istemedim. Ya şimdiki zamanda ben anlamadım. Anneler ve bebeklerde hep problem var. Sonumuz hayır olsun. Sağlıkla kavusalim bebeklerimize
Devlette kiler ne dediler acaba. Bende doçent e gözüktüm oda var ama korkulacak kadar olmadığını tam sınırda olduğunu söyledi. Şuan için var deyip sizi korkutmak istemiuorim ama yok deyip de ihtimali de ortadan kaldırmak istemiuorim dedi. Ne olursa olsun anne karnında bebege bakiyoriz en sağlıklısı doğduktan sonra kakasını beklemek dedi. Ona göre ameliyat durumu belli olacakmis
Şu an bebeğinizin durumu nasıl acaba
Mrb şükür iyi ama kabızlık sorunuyla ugraisyirum şimdide 3 buçuk aylık oldu
Merhaba banada ayrıntılı ultrasonda bağırsak genişlemesi var dediler çok korkuyorum bir sorun olur mu hamileliğiniz nasıl ilerledi
Bana uzman doktor çok olmadığını söylemişti ama yine de tehlike var demişti tıp ta doçent ise sorun görmüyorum ben demişti. Doğduktan sonra herşeyi normaldi ilk kakasını da yaptı taburcu olduk. Fakat 1 buçuk ay sonra kabızlık başladı şimdi onla uğraşıyoruz. Sizde fazla veya az dedi mi kaç haftalık hamilesiniz. bana 34 haftalık gibiyken demişti zaten 37 de de doğum yaptım
Bana ayrıntılı ultrason yaptığım zaman soledi 6mm dedi bagırsağında genişleme var dedi 32 haftada tekrar ayrıntılı ultrason yaptır dedi
Ayrıntılı ultrason 22 haftada yaptırdım
Peki ne gibi sorunlar yarattığindan bahsetti mi doktorun bağırsak genislemesinin
Bebeğin kız mı erkek mi canim
Erkek cinsiyeti hayır hiç doğru düzgün konuşmadılar özele gittim bende ole bişi görmüyorum dedi anlamıyorum cidden
Başka bı doktor araştır bence canım bu sıkıntı düşünce insanı yoruyor başka doktordan yorum al mümkünse ayrıntılı yaptır tekrar inşallah bişey cikmaz