Arkadaşlar çerhaba uzun zamandır burda yoktum bazı sepeblerden dolayi. Burda bir arkadaş hamileyken bebeyimin gece gendüz uyku eyitimini meditasyonla yaptım doğdukdan sonrada oyle o rejimle uyudu diyordu acaba o arkadaş gorurmu bu postumu veya bilen duyan varmı benimlede paylaşırmısınız
@NURAN tecrübeni paylaşmak ister misin
Bu konuya uzunca değineceğim. Şu an kayınpederimgil bizde. Onlar gitsin, müsait olduğum zamanda konu açacağım
Bu arada şunu da belirtmek isterim ki uyku eğitimi değil bu. Uyku düzeni diyelim. Meditasyonla anne karnında bu düzeni destekleyip doğduktan sonra da devam ettirebiliyoruz
Galiba sizdiniz dimi ? Lütfen yardimci olun banada kaçıncı haftadan başlıyorsunuz. İlk bebeyimde annem yardim etdi çok ama çok çektim gündüz yyuyp gece uyumadı ağladı beş ondaka bir:') busefer yardimcim olmaucak yalniz bakmak zorunda kalacam
Her bebeğin gelişimi farklıdır. Dediğim gibi bu bir eğitim değil zaten, düzen kurma diyelim. Onu da aslında biz değil, bebek belirliyor. Biz destekliyoruz sadece. Müsait olduğumda konu olarak açacağım benim uyguladığım yöntemleri