Anne çantası öneri lütfen 🌸

Kızlar Türkiye’ye geldim burdan ne alırsam kâr diye bakıyorum o yüzden acil alışveriş yapmam lazım :joy: Bana hem çok kullanışlı hem kaliteli hem çok şık sırt çanta modeli önerisi olan var mı?

Bir de bebek arabasına asılabilsin istiyorum :face_holding_back_tears:

Ben de daha almadım bakıyorum henüz ama mcdbag çok görüyorum çok övülüyor ordan almayı düşünüyorum :cherry_blossom:

1 Beğeni

Teşekkür ederim, bakıp inceleyeyim bende :smiling_face::cherry_blossom:

1 Beğeni

Oysho alabilirsin

1 Beğeni

Baktım ama içinin hemen yıprandığı ile ilgili çok şikayet var onda :pleading_face:

1 Beğeni

Yoo 2 yıldır kullanıyorum taş gibi

Yine olsa yine bu çantayı alırdım 1 yıldır kullanıyorum ilk günkü gibi, çok kaliteli bir çanta arabaya da asılabiliyor.

Aynısından bende almıştım ama çanta içi boşken ağır bir çanta içi dolunca daha da ağırlaşıyor ilk zamanlar kullandım sonra daha hafif bir çantaya geçmiştim ama kalitesine bişey diyemem ve uzun ömürlü

1 Beğeni

Genelde kaliteli çantalar ağır oluyor kumaşından kaynaklı, ben içini oldukça dolduruyorum ona rağmen evet 1 yıldır ilk günkü gibi sağlam

Teşekkür ederim bakacağım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

7 sene önce e bebekten almıştım ben hala hep yeni kuzum. Gayet kullanışlıda. Benim kızlar kusardı bu yüzden çok yedek koyardım ona rağmen ağır olmazdı. Bence kumaşta çok önemli internetten değilde gidip dokunarak görerek almak dahama mantıklı :heart_hands::cherry_blossom:

Kızlar bebek arabasının uzerinde verilen bebek bakım çantası kullanışlı değil mi işe yaramıyo mu neden ekstra alıyorsunuz

Evet 3 4 çocuk büyütür :rofl::rofl:

1 Beğeni

:smiley:1 taneden sonra ben yamuldum daha düzelemedim, büyüdükten sonra tatile giderken vs sırt çantası olarak götürürüm :smiley:3-4 çocuk yapıyorsam altın kaplama çanta isterim kocamdan