Anne bebek çantası👜

Ben makinede yıkadım 30 derecede düşük devirde kısa program da bi şey de olmadı termoslu yerlerine :innocent::cherry_blossom:

1 Beğeni

Silince temizlenir mi mikrop kalır mı acaba :flushed:

Yıkamak derken suya batır çıkar diyorsun dgl mi canım :see_no_evil:

1 Beğeni

Teline de bi sey olmadı dgl mi ?

1 Beğeni

Hiçbir şey olmadı sapa sağlam :innocent:

1 Beğeni

Nasıl temizledin canisi

2 Beğeni

Bi sey olursa sana yazacağım o vakit​:grin::grin:

1 Beğeni

Karar verene kadar köye geldim canım :grin:akşama önce bi temizleme mendili alıp temizleyeyim, içime sinmezse de kısa programa 30 dereceye atayım olmadı :woman_shrugging: Ya da Leyla’nin dediği gibi hic riske atmayıp elde hafif bi suya batırıp çıkarayım

1 Beğeni

Ay ben de ıslak mendille temizleyeyim bari yıkanmaz yazıyor atamadım makinaya ben de :tipping_hand_woman:t2:

1 Beğeni

Bende ıslak mendille tamizlemeyi düşünüyorum ama suyada basılabilir :gift_heart:

1 Beğeni

Benimki de yıkanmazmış silinerek temizlenmeli diyor ama atanlar varmış makineye veya elinde yıkayanlar varmış da işte hepsi aynı olmaz sanırım, sileriz de insaALLAH mikrop kalmaz o kadar bebek kiyafetlerine özen gösteriyoruz ama iste bilemedim çanta işini

1 Beğeni

Deterjansız basılacak o zaman, yıkanmaz dediğine göre termos özelliğini deterjanı bozuyor olabilir

1 Beğeni

Tamam bitanesi günaydın bu arada

1 Beğeni

Günaydın balım :heavy_heart_exclamation:

1 Beğeni

Evet canım sadece suyun içine batır çıkart yani soğuk suyun içine batır batır çıkart istersen yumuşatıcı dökebilir seni kokusu mokusu kalmasın diye ben ki şahsen döktüm hatta bulaşık sabunu döktüm sıvı bulaşık deterjanı döktüm böyle bir köpürttüm sonra duruladım durulamasıyla da azıcık bir şey vernel damlattım ki hani o tekstil kokusu gitsin diye yani hiçbir problemde olmadı hala da kullanıyorum

1 Beğeni

Ben alkollü sprey dezenfektan sikip yuzey temizleme mendili ile sildim. Bu kadara artik mikrop kaldigini düşünmüyorum :grinning:. Makinede bazen sekli bozuluyor.

1 Beğeni

Bu şekilde de yikycm kuzum inşaALLAH silmek içime sinmedi, soz konusu bebek olunca insan hep tedirgin oluyor hassas oldukları için. Çok teşekkürler varolasın Leylacim​:heart:

2 Beğeni

Evet makine sıkıntı ya cesaret edemedim atmaya ben de. Alkollü dezenfektan da mantıklıymış teşekkür ederim​:hugs::cherry_blossom:

Uni baby sıvı deterjan almıştım onunla yıkadım kısa programda düşük devirde ve 30 derecede

1 Beğeni

Umarım markadan markaya deformasyon oluşmaz :grin::grin:

1 Beğeni