Anne bebek çantası👜

Rica ederim canım ne demek ben de o konularda biraz tedbirliyim yani ne olursa olsun yıkanabilecek her şeyi yıkıyorum yıkanamayacaklardan mutlaka yani suya bastırıp çıkartıyorum yani böyle sulu sulu asıyorum mesela hani şekli şemali bozulmasın diye

1 Beğeni

Hadi inşaALLAH temennimiz o valla :grin:

1 Beğeni

Aynen canım cok mantıklı, bozulursa üzülürüm ben de

1 Beğeni

Merhaba sirkeli karbonatlı suda biraz beklettikten sonra, nemliyken bebek deterjaniyla yaptığım suyla siliyorum. Yikanamayan her seyi bu sirayla temizledim. Hatta dolap, kitaplik gibi mobilyaları da once sirkeli suyla sonra cocugun deterjaniyla sildim.

1 Beğeni

Merhaba, bu da güzel bir yöntemmiş çok teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Kızlar sizin için anne-bebek bakım çantalarından seçmeler yaptım. İhtiyacı olanlar göz atabilir.

https://ty.gl/ncpexche1wvdi

Merhaba güzel anneler bebek anne çantası modelleri veya nerden aldınız memnun kalıp nerden aldığınızi paylaşır mısınız

@Busra44 trendyolda var çok güzel yorumlara bakarak ala bilirsin ben buna karar verdim hem ucuz biraz

Teşekkür ederim

Ben bunu kullanıyorum memnunum trendyoldan aldım

Bu çantayı tercih ettim ve çok memnunum

Merhaba bir platformda görmüştüm tekrar karşıma çıkmadı markasınada dikkat etmedim anne bebek çantası çok kullanışlıydı fermuarı hem üstten hemde arkadan açılabiliyordu bu marka çantayı bilen var mı?

Merhabalar bu olabilir mi??

Arkadaslar ben bu cantayı agustosta 636 tl ye aldım. Bir ayda cantanın iç astarı paramparça oldu. Şimdi yeni bir canta alacagım. Alacak olanlar bu markayı tercih etmesin

Şu an bende arayistauim sağlam kullanaisli tercihiniz ne oldu

Yaaaa eveeeet tesekkur ederim