Rica ederim canım ne demek ben de o konularda biraz tedbirliyim yani ne olursa olsun yıkanabilecek her şeyi yıkıyorum yıkanamayacaklardan mutlaka yani suya bastırıp çıkartıyorum yani böyle sulu sulu asıyorum mesela hani şekli şemali bozulmasın diye
Hadi inşaALLAH temennimiz o valla
Aynen canım cok mantıklı, bozulursa üzülürüm ben de
Merhaba sirkeli karbonatlı suda biraz beklettikten sonra, nemliyken bebek deterjaniyla yaptığım suyla siliyorum. Yikanamayan her seyi bu sirayla temizledim. Hatta dolap, kitaplik gibi mobilyaları da once sirkeli suyla sonra cocugun deterjaniyla sildim.
Merhaba, bu da güzel bir yöntemmiş çok teşekkür ederim
Kızlar sizin için anne-bebek bakım çantalarından seçmeler yaptım. İhtiyacı olanlar göz atabilir.
Merhaba güzel anneler bebek anne çantası modelleri veya nerden aldınız memnun kalıp nerden aldığınızi paylaşır mısınız
Teşekkür ederim
Merhaba bir platformda görmüştüm tekrar karşıma çıkmadı markasınada dikkat etmedim anne bebek çantası çok kullanışlıydı fermuarı hem üstten hemde arkadan açılabiliyordu bu marka çantayı bilen var mı?
Merhabalar bu olabilir mi??
Arkadaslar ben bu cantayı agustosta 636 tl ye aldım. Bir ayda cantanın iç astarı paramparça oldu. Şimdi yeni bir canta alacagım. Alacak olanlar bu markayı tercih etmesin
Şu an bende arayistauim sağlam kullanaisli tercihiniz ne oldu
Yaaaa eveeeet tesekkur ederim