Merhabalar ben anılara çok önem veriyorum ve geçmişten parçaları olan şeyleri saklamaya özen gösteririm kendinin kreş dahil lise hayatımın sonuna ve şuan ki yaşantıma kadar olan tüm manidar şeyleri sakladığım kocaman bir dosyam var ve dedim ki bebeğim olacaksa büyünce onun da ilk anlarindan dahi bakıp mutlu olacağı anıları neden olmasın ve hazır satinlarin aksine kendim bir anı defteri oluşturmaya karar verdim içindeki konular dizaynı planlaması için bana yardımcı olmak ister misiniz ?Belki çok farklı konular ve içerikler çıkar ve minik kuşumun anı defteri zenginlik kazanmış olur. Kendim yapmak istiyorum çünkü daha iyi olacağını ve her şeyi dilediğim gibi yazıp forogtaf ekleyip kendi özgünlüğünü ve emeğini kazanmış şekilde daha heyecanlı ve daha güzel olacağını düşünüyorum
Fikirlerinizi merak ediyorum!
Gezdiğin yerlerde fotoğraf çekilip deftere ekleyebilirsin. Onunla beraber gezmiş olduğun yerleri görmüş olur hem
Çok güzel bir fikir teşekkür ederim Defterinde buna da yer vereceğim Allah nasip ederse
Çok güzel fikir belkide kullandığı ilk eşyayı ekleyebilirsin örneği giydiği ilk eldiven veya çorabı defetere yapıştırısın
Yiaa gerçekten çok güzel fikirler bunlar şimdiden heyecanlandım hepinize teşekkür ederimDefterimde buna da yer vereceğim Allah izin verirse
Çok güzel düşünmüşsün bebeğin çok sanlı
Teşekkür ederim hem bana hem de annelerimize ve anne adaylarımıza da iyi olur diye düşündüm hani derler ya doğal terapi kalp ne kadar mutmain olursa Yaradan o denli sağlıklı bir psikoloji sağlıklı bir anne sağlıklı bir yaşam ve sağlıklı bir ömür verir biznillah hepimizin gönlünce olsun
Hem fotoğraflar için ben o kadar para harcamıyorum fazla olunca pahalıya patlıyor her anını düşününce teledondan fotoğrafını kirtasiyeden topluca bir A4 kağıdına sığacak şekilde renkli fotokopi alıyorum renkli bant normal bant veyahut pirit sıvı yapıştırıcı elde o anda ne varsa onlarla işimi görüyorum kendim için de içinde bulunduğum bana ait küçük dünyamda da daha mutlu oluyorum tavsiye ederim herkese
Bebeğinin el ve ayak izini defterine boyayla kopyalaya bilirsin
Ne güzel olur gerçekten büyünce minicik el ve ayağına bakınca duygulanacaktir eminim belki o da kendi çocuğuna aynısını yapar Hepsi çok güzel hayaller inşallah bişey olmadan sagliklica hayırlı şekilde dünyaya gelir miniğim
Anı defteri oluşturduk bile biz.Fotograflarını ekliyor ve günlük ne yaptığımızı ve Ömerde günbe gün ne değişiklikler oluyor yazıyorum
Maşallah ne kadar güzel Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
Teşekkür ederim,sizinde