Gülhanede 3 müzüde aynı anda sezeryan alsınlar düşünsenize tarih veriyolarmis 3müzünkide ayni tarih
Adıyla gelsin inşallah
Kaç haftalık olmuş oluyor o zaman
Amin inşallah sizin prenseslerin ismi bellimi benim tarih aşağı yukarı bu şekilde size tarih verdiler mi
Şöyle söylim burda uygulamada 30 Ağustos yazıyor burdakinden on gün erken yani
Bizim isimde belli ama bende bilmiyorum kayinbabam koymak istedi bende gönlü kırılmasin diye tamam dedim banada supriz olacak yok canım daha tarihten bahsedilmedi
Benimde uygulamada 27 Eylül yazıyor 10 gün öncesi olursa 17si falan olur herhalde
Ayy Allah’tan bende kayınbaba yok çok olmuş öleli kaynanayla gorumcelerle konuşmuyom çok mesafe koydm hepsine
Size göre en son ben yaparım herhalde doğumu
Hmm evet birde kız çocuğu erken doğuyor genelde 37 38 haftalık felan
Benimkiler çok şükür iyiler canım kendi kizlari gibi severler özellikle kayınbabam
Maşallah ne güzel benim ikinci evliliğim kaynana çocuğum var diye çocukluyla evleneceğine orusbuyla evlensin felan demiş biz nişanlıykn eşiminde ikinci evliliği ama çocuğu yok bende bunu duyunca baya ortalığı birbirine kattım hiç biriyle konuşmuyorm şimdi
Çocuklu olunca ne oluyor tobe tobe o nasıl bir laf ya , hak etmiş o zaman canım arayı iyiki açmışsın
Hiç sorma aynn öyle ben bunu çok sonra duydm yüzsüz evime gelir gider soframa oturur yüzüme gülerdi meğer çocuğum hakkında felanda elin picine mi bakcaz felan diyorms sağda solda
İnsanlık önemli o konuda canım , uzak olsun senden daha iyi valla
Aynn hala konuşsam konuşur ben yüz vermiyom gelip gitmesine izin vermiyorm öylede yüzsüz bı kadın
Oda Ankara’da mı
Evet birde çok yakın bize
Sordum da doğumdan sonra bayan refakatçi istiyorlar mış cnm
Uuuuuu bide yakın iyiki tavrını koymuşsun utanır belki sonradan