Ankaradan hamiş arkadaşlar bakabilirmi

Gülhanede 3 müzüde aynı anda sezeryan alsınlar düşünsenize tarih veriyolarmis 3müzünkide ayni tarih :joy::joy::joy::joy::joy:

2 Beğeni

Adıyla gelsin inşallah

2 Beğeni

Kaç haftalık olmuş oluyor o zaman

1 Beğeni

Amin inşallah sizin prenseslerin ismi bellimi benim tarih aşağı yukarı bu şekilde size tarih verdiler mi

2 Beğeni

Şöyle söylim burda uygulamada 30 Ağustos yazıyor burdakinden on gün erken yani

1 Beğeni

Bizim isimde belli ama bende bilmiyorum kayinbabam koymak istedi bende gönlü kırılmasin diye tamam dedim banada supriz olacak :joy: yok canım daha tarihten bahsedilmedi

1 Beğeni

Benimde uygulamada 27 Eylül yazıyor 10 gün öncesi olursa 17si falan olur herhalde

1 Beğeni

Ayy Allah’tan bende kayınbaba yok çok olmuş öleli kaynanayla gorumcelerle konuşmuyom çok mesafe koydm hepsine

2 Beğeni

Size göre en son ben yaparım herhalde doğumu​:joy:

1 Beğeni

Hmm evet birde kız çocuğu erken doğuyor genelde 37 38 haftalık felan

1 Beğeni

Benimkiler çok şükür iyiler canım kendi kizlari gibi severler özellikle kayınbabam

1 Beğeni

Maşallah ne güzel benim ikinci evliliğim kaynana çocuğum var diye çocukluyla evleneceğine orusbuyla evlensin felan demiş biz nişanlıykn eşiminde ikinci evliliği ama çocuğu yok bende bunu duyunca baya ortalığı birbirine kattım hiç biriyle konuşmuyorm şimdi

2 Beğeni

Çocuklu olunca ne oluyor tobe tobe o nasıl bir laf ya , hak etmiş o zaman canım arayı iyiki açmışsın

2 Beğeni

Hiç sorma aynn öyle ben bunu çok sonra duydm yüzsüz evime gelir gider soframa oturur yüzüme gülerdi meğer çocuğum hakkında felanda elin picine mi bakcaz felan diyorms sağda solda

2 Beğeni

İnsanlık önemli o konuda canım , uzak olsun senden daha iyi valla

2 Beğeni

Aynn hala konuşsam konuşur ben yüz vermiyom gelip gitmesine izin vermiyorm öylede yüzsüz bı kadın

2 Beğeni

Oda Ankara’da mı

1 Beğeni

Evet birde çok yakın bize

1 Beğeni

Sordum da doğumdan sonra bayan refakatçi istiyorlar mış cnm

1 Beğeni

Uuuuuu bide yakın iyiki tavrını koymuşsun utanır belki sonradan

2 Beğeni