Ankara şehir hastaneleri

Kızlar sizce doğum olarak Bilkent şehir hastanesi mi yoksa etlik şehir hastanesi mi daha iyidir bilgisi olan yazabilir mi

1 Beğeni

@ankara-anneleri ne danışalım bakalım. Sende istersen bu gruba katılabilirsin. Grup adına tıkla ve katıl de​:hugs:

Bence Hastane fark etmez oradaki insanlardan etkilenmeyen kasılma esnasında rahim ağzınıza konuşun herkasılmasa açılacaksın sana güveniyorum diyerek ve kasılmaları korkmadan sakinlikle derin nefes alıp vermek karşılayın

İkiside güzel ben bilkette doğum yaptım çok memnun kaldım kız kardeşim etlikte doğum yaptı kendine ait tek oda ikiside güzel yani :blush:

Ben Etlik şehir hastanesine gidiyorum.Orda gebe okuluna katıldım ve eğitimin son günü doğumhaneyi gezdik.Dogum odaları tek kişilik ve tam donanımlı.Bebek ana rahmine gelesiye kadar yanında isteğin bı refakatçi sana destek olmak için kalabiliyormus.Sadece doğum anında refakatçini dışarı alıyorlarmış.Bebek doğduktan sonra bile yanında herşeyi yapıyorlar.Ebeler ve hemşireler çok ilgililer.Ben daha doğum yapmadım ama 2 kere hastanede yattım ve çok memnun kaldım.Temizlik hijyen gerçekten çok güzel.

Bende covid doneminde bilkentte sezaryen ddogum yaptim memnun kaldim simdi ikinciye gebeyim yine ordan yapcam nasipse. Etligi bilmiyorum

Bende haziranda etlik sehir hastnesnde dogum yptm ve memnn kaldm dogum anina kadar tek kisilik odada kalyorsn yanina refakatci gelblyor dgum annda cikrtyolr snra normal odaya alnyorsn bn tek kisill odada esimle beraber kalmstim temizlik olsn dogmda doktrlar olsn gayet iyi davrnmslrdi yemkleri flnda gayet iyiydi