Ankara ozel ortadogu hastanesi dogum ucretleri hk

Ortadogu hastanesi ankarada dogum yapan var mi ya da takipli olan dogum ucretleri hakkinda bilgisi olan varvmi

1 Beğeni

@ankara-anneleri bilginiz var mı?

Ortadoğu hastanesinden bende bilgi almıştım paket hakkında 40 bin TL dediler ama aralıktan sonra fiyat geçişi olacağını söylediler daha da görüşemedim açıkçası.

1 Beğeni

Cok teşekkür ederim bende ocak ayindan sonra bi sormak istiyorum gidip yeni fiyat

1 Beğeni

Ben takipliyim. 40bin tl ödedik.

1 Beğeni

Burada da paylaşır mısın canım güncel rakam öğrenirsen :pray:t2:

1 Beğeni

Memnun musunuz dr oneriniz var mi

Bende Hande hocaya gidiyorum çok şeker çok ilgili bir hoca

1 Beğeni

Ben Kasım ayında Balgat 100. Yıl Hastanesi’nde doğum yaptım doğum paketi almistim Elif Gozdemir hocadan şiddetle tavsiye ederim, hem gebelikte hem doğumda bana güzel bir anı bıraktı…sohbet ederk yaptık dogumu rahat ve acisizdi, dikisim vs hepsi harika oldu .Onu tavsiye ederim eger başka hastane dusunurseniz.Temmuz ayında doğum paketini 50 bine almıştım şuan 60 bin diye biliyorum

1 Beğeni

Elif hanim 100yilda doguma girmiyor hangi hastanede yaptiniz elif hanim olsun isterim

Ben Aysel hanıma gidiyorum. Bir arkadaşımın önerisiyle gittim kendisine. Şu an için iyi ve ilgili bir doktor. Doğumda nasıl olur bilemiyorum. :smiling_face_with_three_hearts: Arkadaşımın ablası da yine Aysel hanıma gidiyor :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Dogum ucreti nedir paket mi aldiniz

Yanlışınız var, Elif Gozdemir benim doktorumdu ve daha yeni kasım ayında doğurdum, bir yanlış anlaşılma olmalı.

Evet, paket aldım. 40bin tl içinde testler, muayeneler, doğum, bir gece oda vs dahil.