Kızlar merhaba, Ankarada özel hastane ve doktor tercihiniz nedir, 6 haftalık hamileyim doğum paketi alacağım önerilerini beklerim
Merhaba canım aramıza hoş geldin. @ankara-anneleri ne soralım bakalım
Sincan Lokman Hekim de Melike Hanım var. Çok ilgili, güler yüzlü. Nasipse yarın onda doğum yapacağım ben çok memnunum
Doğum paketimi aldınız acaba fiyatı nedir bilgi verebilirmisiniz
Merhaba Melike hanim yeni yil icin fiyat bilginiz var mi yardımcı olursaniz çok sevinirim biraz bana uzak ama dusunebilirim Yenimahallede oturuyorum
Merhaba ben özel Eryaman hastanesine gidiyorum çok memnunum ayshan mamadova Azeri bir doktor çok ilgili çok samimi bence bir görüşün doğum paketi almadım ben Adana’da yapacam doğumu diye ama muayene ücreti uygun baya 850 TL şuan görüşün bence memnun kalırsınız eminimki
Ozel hastanelerden paket alırken kuvez desteğinin olup olmadığını sorun ilk hamileligimde hacettepede 35 haftalık doğurdum 1 hafta kuvezde kaldı oğlum Allah yaşatmasın ama her önlemi almanızı öneririm
Etlik lokman hekimde de irade hanım var bende tavsiye ederim ilgili güler yüzlü
Yeni yil dogum ucretleri nedir etlik lokman hekim irade hanim bi arkadasim onermisti
@Haticekübra irade hanim dogum paketi ne kadar peki yeni yil icin
@Nurcan01 cok uygunmus peki yenidogan unitesi var mi acaba eryaman ozel hastne
Valla onu hiç bilmiyorum ben sadece kadın doğum bölümüne gidiyorum
Ortadogu Hastanesi dogum paket ucreti 75. . . .sadece dogum 45 yeni görüştüm ilgilenenler icin yazmak istedim
Bende Sincan lokman hekim de Melike Gülere gidiyorum yarım paket şeklinde aldım. 30 bin. Fiyatı 24. Haftadan itibaren 6 muayene+doğum şeklinde. Melike hocadan da memnunum umarım doğumda güzel geçer.
@Rayiha bende bi gorusmek istiyorum Lokman hekimle biraz uzak bana ama bakalım teşekkür ederim fikir oldu
@Rayiha sincan lokman hekimin yenidoğan unitesi var mi peki
Sincan lokman hekim 42 diyor 24uncu haftadan utibaren dogum olacak şekilde