Özel hastaneden doğum paketi almak istiyorum hangi hastaneden memnun kaldınız daha önce doğum yapanlar yada duyumlariniz varsa bilgilendirir misiniz
merhaba canim benim dr um sincan koru ile anlasmali dr umdan dogum paketi aldik muayneler dogum hastane yatis bebek muayene ve bebegin 6 aya kadar tum kontrolleri icinde 21.000 canim
Bende aynı hastaneden paket aldım hangi doktora gidiyorsunuz
HÜSEYİN PEHLİVAN canim
Memnunmusun peki canım bende kadriye hanımdan aldım ama pek emin olamadim
dogumun ne zaman olacak bilmiyorum ama Kadriye hanima cok iyi dediler onda hic sıkıntı yok ama mart sonu hastaneden ayriliyor baska hastaneye gidiyor o yuzden 9 aylik surecim tek dr da olsun oda dogumumu yaptirsin istedim mayista dogumum var martta kadriye hanim gidecek 2 ay icin baska dr girmem uygun olmazdi
Yaaaaa bana bu bilgi verilmedi Haziran sonu temmuz başı gozukuyo bende şu an çok kararsız kaldım şu an burda bu yazıyı görmesem bilemicektim
evet canim kadriye hanim gidiyor o yuzden huseyin beyle basladim onunla devam ediyorum ve cok memnunum tavsiye ederimilgili bir dr yazdigimda bile anlik cevap alabiliyorum herseyde yanimda cok memnunumtavsiye ederim
Çok teşekkür ederim bende ona geçeyim yoksa arada kalırım
gecin evet mukemmel bir dr zeynep tavsiye etti derseniz daha ilgili davranir pisman olmazsin canim
Çok sağol canım benim teşekkür ederim
rica ederim ne demek gittiginde yaz bana ozelinegit ama hastanede olma kontrollerini dogum paketin var ucretsiz zaten muaynanesinde ol kontrolleri eryamanda Anka gros üzerinde
Tabiki de yazarım Kendi bilgiledirirmi peki ben mi sorayim doktora
neyi canim
Etlik lokman hekim Hastanesnde doğum paketi yaptırdım ben de memnunum diğer ozellere göre de fiyatı uygun
Kadriye hanımdan ben de paket almıştım bu bilgilendirme neden yapılmıyor anlamıyorum benim de doğumum yaz sonu şuan şok oldum
A life Eryaman düşünüyordum orası hakkında bilginiz var mı
ben ilk kadriye hanimi istemistim mart sonu hastanedeki görevini sonlandirip nisanda baska bir hastaneye baslayacigi bilgisini aldim ve direk huseyin beyden aldim paketi cunku hangi dr la basladiysam onunla sonlandirmak isterim
Bende korudan paket aldim 28.000 e aldim doktorum da levent bey o da cok cok iyi bir doktor. Herseyimle ilgileniyor. Huseyin bey’de cok iyi doktormus cogu kisiden duydum onu da. Saglikla alirsiniz insallah kucaginiza
Bende ayni hastaneye gidiyorum doktorunuz adi ne