Ankara için hastane önerisi

Ankarada doğum için hangi hastaneyi ve doktoru önerirsiniz, özel/devlet fark etmiyor

2 Beğeni

@ankara-anneleri yardıma ihtiyacımız var :hugs:

1 Beğeni

Gata da Pınar Koç Tiske hocayı tavsiye ederim.

Ben devlet hastanesi hiç bakmadım, açıkçası doktor sürekli değiştiği için. Özelde de medicalpark keçiören özge özer hocayı tavsiye ederim. Herşeyi o kadar güzel açıklıyorki kendisi sizin soru sorma ihtiyacınız olmuyor. Ben çok memnunum kendisinden

Bende etlik lokman hekime gidiyorum.cok memnunum doktorum hatice hocadan.öncesinde bilkent sehir hastanesine gidiyordum hayatimin hatasini yapmisim

Etlik sehir hastanesi perinatoloji takipliyim memnunum

1 Beğeni

İyi geceler bende kendisinden randevu aldim acaba. İlgi alaka nasil.ultrasonn resmi vs veriyormu? Şimdiden teşekkürler

Ultrason resmi vermiyor gata bende oraya gidiyorum 14 haftalık olduk ama elimde hiç resim yok her gittimde soruyorum bu makinada resim yok diyorlar :pensive: İlhami gül var GATA da güzel ilgileniyor

En son Özcan ÖZkan isimli doktora randevu buldum. Sordugum her soruya net yanıtlar aldım ve memnun kaldım. Ultrason resmi rica ediyorsun ekrana fotograf bırakıyorlar telefona kendin kayda alıyorsun. Bu arada kaçınci haftadasın? Aramızda kallsın gebelik okuluna kayit yaptirip tamamlayanlara 4 boyutlu (renkli ultrason bebegin yüzünü görme şansın var):face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:Bu konu hakkinda da direkt Gülten ebe ilgileniyor. Ultrasonu çeken kisi de gene Pınar Koç Tıske hoca. Çalisann hemsire vs hepsi çok kaliteli insanlar. Tek sıkinti uzman olan doktora direkt muayeneye bazen denk gelmek diyebilirim. Basindan beri GATA’ dayım ve pismaan olmadım. Ve tabi kafaniza yatmayan bir sey olursa ( yakın zaten) Zübeyde Hanım’ı da tavsiye ederim.

Arkadaşlar Ankara da özelde uygun yerler var mı peki bildiginiz fiyatlar çünkü 40 binden başlıyor

ben özel dr gidiyorum ve özel hastaneyle anlasmali koruda dogum yapacagim dogum paketi aldim dr umda cok cok iyi gatadan gelme kendisi muayne ucreti vermiyorum hastane yatis ameliyat bebegin 6 aylik muaynesi hepsi icinde 21 bin tavsiye ederim

1 Beğeni

Ben etlik lokman hekime gidiyorum.gecen ay sordugumda 35 bin demislerdi paketi

1 Beğeni

Siz ne zaman koru ile görüştünüz acaba

Doktorunuz kim acaba

Ben Etlik şehir hastanesine perinatolojiye gidiyorum gayet memnunum.

ben 4 ay önce aldım paketi 28 haftalik hamileyim

1 Beğeni

Hatice hoca

Bende ayni doktorara gidiyorum rabia hanim siz kac aylik

Ben 36 + 4 um.ayin 19 una gün verdi insallah dogum icin.sizin ne kadarlik

Sizde memnunmusunuz hatice hocadan