Ankara Hastane&Doktor önerisi

Merhaba hanımlar bebeğimde gelişim geriliği var 30 haftaya kadar iyi giderken 30 dan sonra ben 33+4 deyim bebeğim 32+1 de şuanda. Doktorlar bizi çok korkuttu kaç gündür kendimde değilim. Kırşehir de iyi doktorlar olmadıpıniçin ankaraya gidip geliyorum bilkent hastanesine gittim 2 3 ker hepsi asistan ve doğru düzgün bişe bilip bilgilendiren yok. İlgi yok açıklama yok. Doğuma bişe kalmadı büyük ihtimal 37 de doğrursun diyorlar ben Ankarada iyi Bi hastane de muayene olup doğurmak istiyorum. Benim gibi sıkıntı yaşayan varmı inşallah yoktur tabi bilginize ihtiyacım var. Birde Ankarada önerebileceğiniz iyi Bi hastane vs varsa yardımcı olurmu şunu lütfen

1 Beğeni

Özel hastane mi düşünüyorsunuz devlet mi acaba…Özel düşünürseniz Balgat 100. Yil Hastanesi’nde Elif Gözdemir hocayı tavsiye ederim…

Devlet düşünüyorum

Sen tahmin ettiğim seda mısın. Eğer öyleysen koğuş arkadaşımdın bilkentte :smile:

Aa evet abla benim :joy: sen nasılsın konuştun mu doktorlarla ne yapacaksın

Bugün sezeryana alıyolar beni dua et :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Sen de inşallah içine sinen bir yer bulur sağlıkla doğumunu yaparsın dualarım seninle :palms_up_together:

Amin inşallah Allah razı olsun :palms_up_together:

1 Beğeni

Bn sincan devlet hastanesine gidiyorum rahime serap alkan ve seyma fadiloglu iyi doktorlar. Her soruma cevap aliyorum en azindan. Ama dogumu bnde bilkentte yapacagim

1 Beğeni

Bilkent’te necati hançerlioğulları var. Muayene leri kendisi yapıyor. Çok nadir asistan bakıyor. Ben ona gidiyorum memnunum. Doçent doktor.

Yeni gördüm abla doğdumu bebiş nasılsınız

1 Beğeni

Gülhane/Gata benim ciddi kasilmalarim vardi 33. Haftalarda yatis verdiler ve oradaki tüm saglik calisanlari ile gayet samimi olmuştum​:slightly_smiling_face: Poliklinik icin de şüphesiz orasi derim. Hele ki o Ilhami doktor Allah kendisiniden razi olsun. Bana bu dönemde o kadar destek oldu kii… Bebegimin erken doğabileceğinden bahserken kendimi tutamadim ve ağladim dr kendi eliyle pecete verdi o derece yani… Bir de Gülten ebe var gebe okulunda o da bayagi yardimci oldu. Yani saya saya bitiremem. Gata da ciddi anlamla olumsuz ilerleyen dogum maceram kolay ve guzel bir dogumla halloldu çok şükür. Rabbim sizlere de bolca şifalar versin​:cherry_blossom:

Doğdu çok şükür iyiyz. Yne yedinci kattayz :smiling_face:

1 Beğeni

Yaa çok sevindim ne güzel . Amin inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Maşallah Abla Allahım analı babalı büyütsün inşallah :heart::palms_up_together:

Amin darısı başınıza :palms_up_together::smiling_face:

Gulhane hastanesi var ali Ergün bu doktora mutlaka gozuk ankara da

1 Beğeni

Aaa seyma hoca benim doktor umun eşi şuan ben erdem hoca da muane oluyorum hacettepe de

1 Beğeni

Seyma fadiloglunun esi mi. Bende ilk ogrendigimde gebeligimi ona gitmistim cok tatli sevecen bir doktor. Hatta bekar sanmıştım son kontrolde de cocugu oldugunu ogrendim:)

Evet seyma fadiloglunun esi erdem fadiloglu benim doktorum perinatoloji de hacettepe de cok iyi bir doktor gercekten iste tek sıkıntı her muanemde goremiyorum farkli farkli doktorlar da bakiyor ama kendi doktor um erdem hoca

1 Beğeni