Ankara doktor önerisi özel acil

Ankara Keçiören Medicalpark hastanesinde doğum yapan veya paket alan var mı? Ben 24. Haftadayım Bilkent’ten memnun değilim özelde doğum yapmayı düşünüyordum fiyatı yüksek doğumla doğum paketi fiyatı neredeyse aynı paket almaya karar verdim mecbur. O hastanede önereceğiniz bir doktor var mı şuan da doc. Özge Yücel Çelik baktım ama karar veremiyorum öneriniz olur mu

Bende bilkent gidiyorum neden memnun değilsiniz hangi doktor gidiyorsunuz

Siz diğer tansiyon yüksekliği grubuna da yazmıştınız sanırım, beni perinatolojiye yönlendirdi hep bi kargaşa var net bir şey söylemiyorlar bi de doğum için yatanların olduğu yerde 2 gün kaldım çok tersliyorlar ilgisiz gibiler o yüzden

Bende perintoloji yönlendirdi oraya devam ediyorum bemde 4 gün yattım tansiyon bölümü büyük ihtimalle aynı yerde bölümde yatıık evet ilgisiz ve cahil olan hemşire birde stajyer ler oluyor perintoloji hangi doktor gidiyorsunuz yada gittiniz

2 defa gittim 2. cide odada 3 tane kadın doktor stajyer neydi bilmiyorum onlar vardı benimle beraber odada 2 hasta daha vardı ne konuştular ne yaptılar anlamadım

Sen hangi doktora gittin memnun musun perinatolojiden doktor seçebiliyor muyuz bilmiyorum

Evet seçebilir sin 1 defa gıtım onlar verdi randevuyu o kadın dan hiç memnun kalmadım 22 haftada perintoloji gitmişti ı’m bebek kordon için Atakan beye çok memnun kaldım çok ilgili hastalarına çok bilgi veren doktor du şimdi yine ona randevu aldım yarın randevum var eğer devam edersen o doktor öneririm herkes memnun perintoloji den

Kızlar Ankara’da olup özel hastaneden doktor önerebilecek kimse yok mu ? Hastane de fark etmez sadece iyi bir doktor arıyorum m

Neden doc olsun diye kendini şartlıyorsun ki op.dr larda güzel yapıyor

Özellikle doçent olmasından dolayı değil şuan Perinatolojiye gidiyorum ve o doktor Perinatoloji doktoru

Anladım hayırlısı olsun

Ben medicana hastanesine gidiyorum öneririm denizhan beye.