Ankara Devlet hastanesi önerisi

Merhaba, Ankara 'da devlet hastanesi deneyiminiz de memnun kaldığınız doktor ve hastane var mı? 20+1haftalığız fakat tam takipli olduğum bir hastane yok. Önerileriniz ve bilgileriniz için şimden çok teşekkür ederim sevgili anneler :blossom::heart:

@ankara-anneleri yardımcı olur musunuz :smiling_face:

Bilkent Şehir Hastanesini tavsiye ederim

2 Beğeni

Bilkent şehir hastanesi hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz? Doğum yaptın ısın mı orda nasıl geçti süreciniz daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz rica etsem? :blossom:

Fatma Salih ve Müslüme Aslı Gürün genelde bu iki doktoru beğendiğimden onlara muayene oldum, daha sonra riskli gebelikte doğum yapmak zorunda kaldım. Genel manada güzeldi. Normal gebelikte refakatçin doğum anına kadar yanında duruyor yani sancı anında, riskli gebelikte doğumda refakatçi yasaktı. Hem riskli hem normal gebelik takibinde doğumdan çıktıktan sonra servis müsaitse tek kişilik odada eşiniz veya istediğiniz bir refakatçi ile kalabiliyosunuz.

1 Beğeni

Ben de riskli gebelikteyim perinatoloji takipli olmam lazım. Açıklayıcı bilgi için çok teşekkür ederim Rabbim evlanınızla birlikte sağlıklı uzun ömür versin inşallah :blossom:

1 Beğeni

Perinatolojidende memnun kaldım, Amin inşaAllah teşekkür ederim darısı size :cherry_blossom:

1 Beğeni

Gebe okuluna gitmiş miydiniz? Birde perinatoloji de hangi doktora gittiniz Amin inşallah :palms_up_together:aylar geçse sağlıkla kucağıma alsam kızımı ah günler geçmiyor hiç :pensive:

Gebe okulunun bir kaç egitimine katildim calistigim icin sürekli katilma sansim olmadi, perinatolojidede randevu aldigin doktorla muayene oldugun doktor farkli oluyor, randevu alinan kisiler docent prof falan ama gittiginde uzman ve asistan bakiyor o yüzden su kisiden memnun kaldim diyemem ancak genel manada herkes ilgiliydi yapilacak islem oldugunda acikladilar, ilk gebeligimde hic bir bilgim olmadan dogum yapmisim onu anladim :grin:

Bende şehir hastanesinde doğum yapacagim Necati Hançerlioğluna gidiyorum sezeryan olacam yanımda eşimin kalmasını istiyorum tek odalarda olduğu zaman kalabiliyormu bı bilginiz varmı bu konuda

Evet, ben hem doğum sonrası hem hamilelikte hastanede yattım ve şansıma odalar tek kişilikti her iki seferdede eşim kaldı yanımda,diğer hastalarında eşleri vardı bazen koridorda birlikte eşler gördüm

Teşekkür ederim canım benimde eşim kalsın istiyorum kayınvalidemde evde çocuklarla kalsa çok iyi olur iki gün eşim ilgilenebilirmi bilmiyorum kafam kalmasın bide nasip bakalım neler olacak

1 Beğeni