Ankara detaylı ultrason

Arkadaşlar merhaba ankarada yaşıyorum devlette iyi bakmıyorlarmış çoğu kişide yanılmalar olmuş önerebileceğiniz uygun ve iyi bir hastane varmı acaba yardımcı olurmusunuz lütfen

@ankara-anneleri yardimci olurmusunuz lütfen​:blush::hibiscus:

bwn özelde yaptirdim canim çukurambarda prof Ali ipek var cok bilgili ve cok memnun kaldim tavsiye ederim

Devlette 2 hastaneye detaylı baktırdım Bi sorun yok. Ne gibi yanılma oluyormuş?

Fiyatları nasıl peki

Sonradan ortaya çıkan hastalıkları oluyormuş

Ben hem Ali Ipek hem de şehir hastanesine gittim. Ali beyde tabi bebeğin her yerini gosteriyo anlatiyo resim video veriliyo mutlu oluyo insan 40 dk sürüyo. Şehir hastanesi de göremiyosun max 5 10 dk sürüyp siyah beyaz belirsiz bi foto veriyo fark bu ikiside ayni sonuçtu

Hangi hastanede peki

suan bilmiyorum canim ben 1 yil once 2850 yaptirmistim mayista dogum yaptim canim hic bir bilgim yok bana sarisin olacagina kadar soylemisti o kadar detayli bakiyor ben cok memnun olmustum

Hmm tamamdır çok teşekkür ederim ben bir araştırayım

Ankaranin neresinde bilmiyorum ama sincan koru hastanesi muge hanim var doktor oneririm cok ilgili kendisi foyat bilgisi telefondan alabilirsiniz cogu yere gore uygun fiyatlari

Fiyatı ne kadar acaba? Herkes bu doktoru çok övüyor gidemedim detaylıya 2 farklı hastanede yaptırdım. Ama resim dediğiniz gibi siyah beyaz verdi şehir hastanesi ama gata renkli verdi onda da yüzünü eliyle kapatmıştı görünüyor ama net değil

Takdiri ilahi o da yapacak bir şey yok. İmkanım şuan devlete yetiyor 2 farklı hastanede yaptırdım herşeyi iyi görünüyor sadece plesenta previa var dediler o kadar. GATA da yaptırdım ilk renkli verdiler bir tane fotoğraf. Bilkent şehir hastanesi de siyah beyaz belli bile olmuyordu verdikleri resim. GATA daki detaylı ultrason daha iyi en azından bebeği gösteriyor doktor ama bilkent göstermedi ama bebek kendini göstermediği için o an şeker veriyorlar ağzına at bize dönsün pozisyonu dediler beklediler dönünce baktılar. Tabi özel imkanınız varsa özele gidin hem daha iyi görürsünüz bebeğinizi hem de elimizde fotoğraflar olur

GATA hastanesinde randevu bulamıyorum ki bulabilsem güzel bir hastane

Kadın doğum mu perinatoloji mi bulamadığını bölüm

Şuan MHRS den baktım kadın doğumda da perinatoloji dede var randevular

Hangisine gitsem daha hızlı randevu verirler peki detaylı için

Size kaç gün sonraya vermişlerdi

Gata da bir tane perinatolog var hasan Süt doktorun adı o bakmıştı gayet iyiydi. Ama kadın doğumuna hiç gitmedim ben riskli gebelikte kayıtlıyım sağlık bakanlığında o yüzden direkt perinatolojiden randevu alıyorum. Ama sistem de Bi sürü doktor var isterseniz direkt alabiliyorsanız perinatoloji den hasan Süt ten randevu alın zaten ayrıntılıya o bakıyor.

Birde ben evim oraya yakın diye acillik olmuştum acile gittiğimde randevu al poliklinikten demişlerdi elime kağıt verdiler poliklinikten muayene olması gerek diye. Ama o kağıda bile bakmadılar direkt kaydımı yaptırdım sıramı aldım girdim soru sordular neden geldiniz diye sonra ayrıntılıya gün verdiler ayrıntılı gün için erkendi o zaman birde hasan doktorun kendisi bakacak ayrıntılıya dediler asistanlar bakmadı. Doktorun kendisi geldi ayrıntılıya baktı gönderdi.