Merhaba arkadaşlar ankarada yaşıyorum şuan etlik şehir hastanesine kontrole gidiyorum ama özel hastane ve doktor olarak tavsiyeniz varmı? Yardımcı olurmusunuz
Merhaba ben 100. Yıl Hastanesi’nde doktor Elif Gözdemir’e gidiyorum tavsiye ederim
Doğum paketlerinin fiyatı nasıl peki
Ben 50 bine almıştım geçen ay, zam geldi diye biliyorum hemen sonra
Akay Elif Hoca Diye Duydum
Prof.Onur Karabacak ben özel muayenesine gidiyorum çooook memnunum doğumu 55 bin prof yaniii harika bi doktor. Medikal vs gidileceğine bence özel muayenede prof gidilmesi daha mantoklı geliyor bana
Merhaba Eryaman hastanesinde Azeri bir doktora gidiyorum ayshan mamadova yılmaz gerçekten çok iyi bir doktor ve çok güzel ilgileniyor samimi cana yakın tavsiye ederim
Ben bilkent şehir hastanesine takipliydim gebe okuluna dahi gittim. Ama son bu hafta beni mahvettiler bin pişman oldum hastanede yattım kaç gün boş boş birde gereksiz muayeneleri mahremiyet sıfır. Onayıkn olmadan herşey yapıyorlar b. Hemen imza atıp çıktım özele gittim. Etlik Lokman Hekim hastanesi İrade Musagil hocaya randevu aldım haftaya da doğumum olacak inşallah. Kendisi de çok güler yüzlü 7 /24 bana ulaşabilirsin acil durumlarda dedi. Aniden kanama su gelirse acile gel gelirken bana haber ver ben yapacam doğumu dedi. Tek önereceğim doktor Ankara da kendisi. Bu arada 37.500 TL doğum ücreti. İçerisin de 5. Gün anne bebek muayenesi refakatçı topuk kanı 1 2 gece yatış içinde.