Arkadaşlar Ankara bilkent şehir hastanesine giden var mi hangi doktor memnun musunuz doguma yakin oraya gidecegim ve hamileligim dogumum riskli
@ankara-anneleri bu hastaneye giden var mı aranızda?
ben orada doğum yaptım. ablam da.randevu bulabilirseniz Fatma Salih ve Necati Hançerlioğlu bulun muayene icin. bı doktor seçeyim o doğumu yaptırsın gibi bir seçenek yok.
genelde herkes memnun kalıyor hastaneden ama epidural felan yapmıyorlar eğer haftasonuna gelirse veya akşam saatlerinde doğum yaparsanız. sezeryanada anne ve bebeğin hayatı tehlikeye girecek seviyeye gelirse veya uzun saatler geçmesine rağmen dogum olmuyorsa alıyorlar. i bunları bilin ben bilmiyordum. birde suni sancı istemediğinizi baştan belirtin eğer istemiyorsanız kağıtta imza atınca iş işten geciyor
Fatma salih veya necati hançerlioğulları alanında en iyileri
Riskiniz neden var acaba? Arkadaşların söyledikleri doktor isimleri normal gebelik takibi için, sizin perinatolojiye gitmeniz gerekebilir. Normal gebe takibe giderseniz orası zaten risk görürse perinatolojiye yönlendiriyor.
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için ben zorunlu sezeryan olacağım bebeğin konumundan dolayi ama kanama ihtimali yüksek riskli hamilelik.geciridgim için bulunduğum yerde dogumumu yapmiyorlar
Birinci kızım erken doğum olmuştu bu ikinci hamileliğim oğlumu kucagima alacagim inşallah sag salim. Plesenta previa teşhisi konuldu ama bebek rahmin ön tarafina yerlestigi için riskli bi konumdaymis ve ameliyatida normal bi sezeryan olmadığını kan bankasi olan bi hastanede dogumumu yapmam gerektiğini söyledi doktorum Ankara’nın bı ilçesinde oturuyoruz ve burdaki hastane cok donanimli degil
Çok geçmiş olsun, perinatolojide randevu aldığınız doçent dr falan oluyor ama muayenede uzman ve asistan bakıyor iyiler genelde ilgileniyorlar memnun olan çok