Bu hastanede doğum yapan var mi Nasil geçti bilgi verir misiniz
Ben de takipliyim ama 27 hafta bugün doldu o haftalarda olmadığım için bilgim yok. İnşallah bilgisi olan biri çıkar yazar bizlerde ilgilenmiş oluruz. Öne çıksın diye yorum yapıyorum.
Benim için iyi bir deneyim değildi. Normal sancıyla gidip açılmamı yatakta yatırarak beklediler. Aslında hastaneden çıkana kadar hiç iyi bir günüm geçmedi. O yüzden bir daha kapısından bile geçmedim Umarım sizlerin doğumu iyi geçer.
Bu hastanede öncelikle normal gebelik sonrasinda riskli gebelik(perinatoloji) bölümünde takipliydim, doğumumu riskli gebelikte yaptim ve memnun kaldım. Riskli gebelikte sanci aninda yaninda refakatcin olmuyor ama dogum sonrasi servise gectiginde refakatcin oluyor, benim refakatcim esimdi ve tek kisilik odada onunla kaldik. Sanciyi dogum anina kadar odamda cektim sonra bi oda dogum odasiydi oraya aldilar ayni anda basina hemsireler doktorlar ebeler hasta bakim herkes geliyor ekip baya kalabalik guzeldi normal dogum yaptim cok yardimci oldular masaya inmeme cikmama kisisel esyalarim dogum odasine getirildi vs vs. Ben genel olarak memnun kaldim merak ettiginiz birsey varsa cevaplayayim.
Neden riskli gebelikte yediniz benim plesenta previa var aynı zaman da kalp ritim bozukluğu var ben de. Perinatoloji takipliyim bilkentte. Yani sadece Refakatçım doğumdan sonra mı gelebiliyor yanımıza odamıza. Birde normal doğum yapmışsınız nasıl yaptınız normal doğumu yani yaklaşımları nasıldı ve yürütme hareket ettirme pilates topu gibi egzersizler yaptırdılar mı açılma olması için? Kaç gün kaldınız hastane de ay çok sordum sanırım
Sincan merkezden giden varmı dolmuşa nerden biniyorsunuz bilgisi olan var mı acaba ?
tansiyon yüksekligi yasadigim donemde oraya takipli oldum sonrasinda 24 saatlik idrar da protein degeri yuksek cikinca yatis yaptilar 39. Haftamda, hastanede yatarken sancim vardi ama hic acilmam olmadi 1 gün boyunca. daha sonrasinda propess yapmayi onerdi doktor bende kabul ettim, sonrasinda surec kolay ilerledi. Benm oldugum yerde plates yoktu ama yurudum bazen banyodaki sicak sudan yararlandim her zaman uzmanlar ve asistanlar dolaniyor zaten surekli hemsireler ebeler tansiyon olcmeye vs geliyor genel anlamda sanci animda yanimda kimse yoktu ama kontroller sıktı. dogum aninda zaten herkes basiniza toplaniyor. Bde benm kansizlik sorunum vardi dogumdan sonra hem tansiyonum sebepli hem kansizligimsna kaynakli ayrica son gun bebegiminde sarilik olmasindan kaynakli toplam 4 gun yattim hastanede. Dogum yaptim servise alindim hemen refakatcimi cagirdim zaten ordada diyorlar cagirin diye, sanci zamaninda telefonum da yanimdaydi, su icmeme ve yogurt gbi seyler yememe musade edildi zaten diyet yemegi geliodu doktor izin verirse yiyordm tansiyondan dolayi. Ben memnun kaldim sizde kalirsiniz insaAllah özel hastane gibi normal gebelikde sanci aninda da yaninda refakatcin oluyomus arkadasim da dogum yapti onun oyleydi dogum anina kadar esi kaldi, dogum aninda esini cikarttilar dogum bitince de yine eşi kaldi
Çok şükür siz atlatmışsınız inşallah darısı bize. Çok çok teşekkür ederim açıklayıcı bu değerli bilgileri verdiğiniz için
Rica ediyorum, amin insaAllah sizde sagliklica kurtulun