Merhaba Bilkent şehir hastanesinde doğum yapıp memnun kalan var mı özel mi devlet mi hala karar veremedim yardımcı olur musunzu
Kimse yok mu
Benimde ilk gebeliğim bilkente. kontrole gidiyorum görümcem orda doğum yapmış hiç bir sorun yaşamamıştı çok ilgilenmişlerdi
Ya nasıl oluyor doğum başlayınca direk acil kısmına mı gidiyoruz?
Benim ilk gebeliğim ve kimseye soramadığım tonla sorum var
Benimde öyle gerçekten. Onu direk yukarı doğum bölümüne almışlardı sizin kaçıncı haftanız?
30 giriyoruz yarın
Ya sağlıkla gelsin ![]()
Hangi Dr gidiyorsunuz ben hep başkasına gidiyorum düzgün birine denk gelmedim
Kadın doğum acilinden giriş yapıyorsun onlar seni odaya alıyor sezaryen ya da vajinal doğumsa ona göre hareket ediyorlar. Gebelik okuluna gider ve mezun olursan tek kişilik odada kalıyorsun. Bir arkadaşım orada doğum yaptı ilgi ve alakadan memnundu bende oraya gidiyorum şimdi orada doğum bende yapmayı düşünüyorum
Eda ayarcan özyiğit
Sürekli ztn farklı uzmanlar oluyor ama hiç sorun yaşamadım sürekli eda hanıma alıyorum randevumu
Sen kaç haftaliksin
Ay bilkentte olgın yasta bır kadın var esmer tansıyon falan ölçüyor doktorların yanında oluyor cok gıcık kapıyorum ya kendını bişey zannedıyor cok itici denk gelen var mı bilmiyorum
Doğum yapmadım ama hem bilkent hem de etliği deneyimlemiş biri olarak etlik bilkentten daha iyi hem düzenli hem de daha sistemli bilkentte eşlerin yanımızda olmasına bile izin yok ve normal muayene olup gideceğim yani neden bunu yapıyorlar anlamıyorum etlikte eşimi muayeneye alan doktor bile vardı doğumda da etlikte olacağım kardeşim tek kişilik odada kalmıştı bence yoğunluğa göre değişiyor ama imkanınız varsa etliği de deneyin
Kısa saçlı dimi nefret ediyorum desem inanırmısınız herşeye atlıyor doktordan daha çok doktor gibi
Ben 21+3
Ay evet çok aşırı derecede itici bu sefer gittiğimde denk gelirsem ismini öğreneceğim şikayet etmek istiyorum kendisini. Çünkü beni çok rahatsız etti. Bir kişinin daha ondan rahatsız olduğunu fark ettim hatta. Böyle kısa boylu, değişik bir tip ya ismini öğreneceğim bu sefer gittiğimde. Bana resmen neden geldin buraya dedi. Detaylı ultrasona beş gün var diye.benim de tersim pistir. o yüzden sabırla sakin. sakin cevap vermeye çalıştım. Ama bu sefer o şekilde yapmayacağım. Çünkü her gittiğimde beni sinir ediyor. Sorduğu saçma sapan sorularla akıl vermeleriyle bir de oda oda dolaşıyor sanırım. Hep farklı odalarda görüyorum.
Çok suratsız ben hiç Muhattap olmuyorum onunla
Hamilelere. Böyle davranmaya hakkı yok zaten hormonlardan. Çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Bence rahatsız olan varsa şikayet etmeli. Ben yapacağım şahsen. Bu sefer gittiğimde ismini öğreneceğim. O kadar tiksindirdikı
Haklısın tabi