Çok tşk ederim tatlım.Seninde anneler günün kutlu olsun
Merhaba kızlar, Bilkentte takipli olanlardan bilen varsa yazabilir mi? 35. Haftada kontrole gittim, 35 den sonra yani diğer haftaya kontrol dediler. Mhrs de 15 günde alınıyor randevu. Direkt gidince sıra veriliyor mu? Bu hastanede takipli olan veya daha önce doğum yapmış bilgisi olan annemiz varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba canim bende bilkentte takipliyim perinatolji de her zaman yardımcı oluyorlar. Kimseyi geri çevirdiklerini görmedim. Ama uygumalamada randevu alabiliyorsun diye bilmiyorum.
Ben de randevuyu 15 günde alınabiliyor diye biliyordum ama bir yanlışlık olmadıysa uygulama değişmiş sanırım geçen hafta bir hafta aralıklarla randevu alabildim
Sabahtan gidersen sıra veriyorlar
Ankara Bilkent şehir Hastanesi’nde önerebileceğiniz kadın doğum doktoru varmı hanımlar
@ankara-anneleri yardımcı olabilir misiniz
Ben ilk hamileliğimde müslime aslı hocaya gidiyodum hiç memnun kalmadım sonradan zaten risklı gebelik ilgilendi atakan tanaçan o doktor da beni bildiğimiz süründürdü ölü doğum yaptım hastanede 3 gün hastanede yattım ne yanıma geldi ne de bana antibiyotik tedavisi uyguladılar şimdi ki hamileliğimde Hasan ulubaşoğlu diye bi doktor var oraya gittim o doktor çok iyi 2 kere gittim zaten sonra tekrar riskli gebeliğe gönderdiler 2 3 hafta sonra da doğum yapıcam zaten
Merhaba kesinlikle Necati Hançerlioğlu diyorum çok iyi ve ilgili
Necati hocaya giden arkadaşlarım var… çok memnunlar
Çok büyük geçmiş olsun.sagkikli bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah
Kendisimi bakıyor peki yoksa asistan doktormu bakıyor çünkü şehir Hastanesi’nde gittiğimizde kendisi yerine asistanlar oluyorda
Hayır canım direk kendisi bakıyor asistanları değil
Ha çok iyi ozman hemen randevu bakayım teşekür ederim
Rica ederim
Necati Hançerlioğlu muayene ediyor ve çok bilgili normal gebelik takibinde
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim salı gününe randevu aldım bakalım memnun kalırsam hep ona giderim devamlı bı doktorum olur
Rica ederim canım. Valla o doktor plesenta previa var dedi teşhisi koydu hatta perinatoloji takipli olmama rağmen perinatologlar görmedi bilemedi o doktora Bi gideyim tekrardan dedim iyi ki gitmişim öyle tekrar perinatolojiye yönlendirdi. Detaylıda önce söyledi yani çok bilgili o yüzden memnun kalacağına eminim. İnşallah güzel geçer kontrolün canım.
İnşallah bizimde kese etrafında kanama var progesteron kullanıyorum iki haftadır hala aynı dedi doktorum bide başka bı doktor görsün istedim o yüzden