arkadaşlar şehir hastanesine doğum sonrası ne zaman gideceğim? gebe takıp 7 den mi sıra almam gerekiyor ? bana yardımcı olur musunuz herhangi bir bilgilendirme yapmadılar da
Dikis aldirmak icin mi gideceksiniz
Şehir hastanesindemi doğum yaptınız? Normal veya sezeryan memnun kaldınız mı? Süreçten bahsedebilir misiniz?
Ben 3 yil once yaptim. Nasipse bu dogumu da orda yapacagim. Memnun kaldim hemde covid donemi olmasina rağmen
Arkadaşlar Bilkent Şehir Hastanesinde önerdiğiniz memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz çocuk doktoru var mı ?
Atilla çiftçi ye goturmustum ben
Memnun kaldınız mı peki
Bir ay önce doğum yaptım herşey çok güzeldi sadece hemşirelerin bazıları işe yaramaz tavsiye olarak yemekler çok kötü doğum sonrası mutlaka evden biri yemej getirmeli sütün için aç kaldığım için sütüm olmadı
Evet doktor denk gelirse cok guzel ilgileniyor . Ama bazen doktor degil asistan vs de bakiyor
Bilkent şehir hastanesinde şeker yüklemesi yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız süreç hakkında bilgi verir misiniz?
Sabah ac karnina gidiyorsun doktor muyane ediyor seker yukleme icin istek atiyor. Giddip kan veriyorsun kandan sonra icecegi iciyorsun. Sonra birer saat arayla iki defa kan veriyorsun bu kadar. Toplam 3 kez kan veriyorsun . Sonrasinda kahvalti edebilir biseyler yiyebilirsin
Çok teşekkür ederim, son olarak içeceği kendimiz mi alıyoruz?
Hayır kan alma yerinde hemşireler veriyor
evet. ilk doğumum olduğu için çok zorlandım ben. 17 saat sürdü sezeryan istedim almadılar . epidural istedim hafta sonu olduğu için anestezi uzmanı yok dediler. karşı taraftan doğum yapan kişilerin sesi geliyordu etkilendim. suni sancı istemiyorum dedim suni sancı verdiler. neymiş suni sancı istiyorum yazılı metni imzalamisim. hızlı hızlı imzalattılar hepsini imzalayacaksin deyip. yani ablam da orda doğum yaptı memnun kaldı. ben pek memnun kalmadım açıkçası. sizi etkilemek istemem yani siz bilirsiniz
Biraz şans meselesi sanırım
Finale doğru yaklaşırken Ankara’daki kızçelere sorum olucak bilkente doğum yapan var mı normal yada sezeryan doğum nasıl oldu doktorlar nasıldı ilgi alaka var mıydı Ve doktor önerisi tecrübeleri annelerim yorumlarda buluşalım
Şuan bende kontrollerime oraya gidiyorum. Orada doğum yapmayı düşünüyorum, arkadaşım yaptı sancı çektiğin odada doğum yapıyorsun sonra normal odalara alınıyorsun diyor, tek kişi bir odada doğum yapmak güzeldir heralde
@ankara-anneleri arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz 🫶🏻
Ben suan bilkentteyim hacettepe den sevk ile geldim iyiki de geldim o kadar cok rahatim ki doktorlarin hemsirelerin ilgilenmesi ayri bi mukemmel saten hepsi guler yüzlü suan 33+1 gunluk hamileyim diyorum ki keske evin yakin olsa da hep burda takipli olsaymısim suan erken dogm riskim oldugu icin hastanede yatmami uygun gorduler normal dogum uzerine daha yatkinlar ben burdan iyi olup da cikarsam doguma buraya gelmeyi düşünüyorum benim dusuncem bu ve sana da oneririm eminim pisman olmayacaksin geldigine
Bende 3 sene once orda dogum yaptim simdi yine orda yapacagim. 20 gunum falan var . Memnunum