Ankara bilkent şehir hastanesi detaylı ultrason

Merhaba. Gülhiz hanıma gideceğinizi yazmışsınız ama gittiniz mi acaba detaylı ultrason için

Merhaba bende gülhiz hanıma gitmeyi düşünüyorum. Nasıl ilgilenmesi acaba doktor hanımın. Muayene sonrası görüntü ya da doküman veriyor mu acaba kendi doktoruma göndermek için

Merhaba evet actiginiz konuya da cevap yazdim aslinda ama gormediniz 15 gün önce gittim.Gayet ilgili ve güler yüzlü idi bize her ayrintisini anlatti esimle cok mutlu ayrildik. Renkli baskılar flasa video kaydi ve rapor verdi :+1:t3:

Evet şimdi gördüm yazdığınızı. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. 15 mart için randevu aldım bende:)

Merhabalar ben gittim memnun kaldim 4 adet resim rapor çıktıları flash belleğe goruntuleri aldim

Teşekkür ederim dönüşünüz için​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Bilkentte ayrıntılı için ücret alıyorlar mı

Merhaba bende Etlik te detaylı ultrason yaptıracağım resim veriyorlar mı ne kadar sürdü sonrasında doktora gösterdiniz mi ilk gebeliğim

1 Beğeni

Merhaba detaylı ultrasonda kağıt vermiyorlar ama r-nabizda ultrason resimleri oluyor.Valla canım benim ikiz olduğu için oğlanda popişini dönüp kalbini göstermediği için 3-4 kere girdim.Ama çok güzel bakıyor.Tabiki ultrasondan çıkar çıkmaz son anda doktora yetişip göstermiştim.

2 Beğeni

Hım ya çok soru soracağım rahatsız edeceğim ama peki yanında biri girebilir mi video çekebilir miyiz ekrandan bişey biliyor musun bu konu hakkında yani resim istiyoruz çok heyecanlıyız ama vermiyorlar dediniz ve bu biraz üzdü. Sizinde inşallah iyidir herşey Allah bağışlasın bebisleri :kissing_heart:

1 Beğeni

Estağfurullah canım.İstedigini sorabilirsin.Maalesef yanına kimse giremiyor.İcerde bekleme yeri var oraya bile almıyorlar.Ben annemle gittim.İcerde bı sure oturdu benle beraber sonra büyük bekleme salonuna çıkarttılar.İnan benimde bıtane bile ultrason fotoğrafım yok.Sirf onun için özele gitmeyi düşünüyorum 1 kereye mahsus.Cok şükür biz iyiyiz herşey yolunda.Aminnn inşallah cumlemizin evlatlarını.Rabbim yawrularimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:.:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

1 Beğeni

Amin inşallah galiba bende öyle yaparım o zaman ya özele giderim önce buraya gideyim bı atlatayim o stresi de sonra 1 kereye mahsus gider yaptırırım özelde tesekkur ederimm :kissing_heart:

1 Beğeni

Yani en mantıklısı o bence.Hatira kalsın istiyoruz.Mecbur özele gitcez.Pursaklar özel duru Hastanesi’nde sağlık güvencen varsa renkli ultrason artı muayene 500.En ucuz burasını buldum ben.Sanada fikir olsun tatlım.

1 Beğeni

Merhaba canim, bende özele gittim detayli ultrason için Çankaya tarafindaydi. Gülhiz karatas. Oraya gittigimde 21 haftaliktim suan 26ya girdim. 1 saate yakin bakti cok iyi ilgilendi fiyati suan 3 küsür olması lazım. Kac yere sorduysam hep bu civarlardaydi fiyatlar canim. Insallah birsey çıkmaz bebisinizi sagsalim kucaginiza almak nasip olur​:heart::heart:

3 Beğeni

Ya aslında fiyatı çok uygunmuş ama ben normalde Ankara’da değilim bulunduğum şehirde perinatoloji yok diye Ankara’ya geliyorum :smiling_face:

1 Beğeni

Hım anladim tatlım.Ben seni ankaradasin diye öneride bulundum.:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Normal muayenede isteyin fotoğraf veriyorlar ben hep aldim

Ne zaman gideceksin canım yine de gidince bilgi versen belki Ankara’ya gelince randevu alır giderim :heart:

1 Beğeni

Ayın sonu gibi gitmeyi düşünüyorum.Tabiki gidersem bilgi veririm burdan tatlım.

1 Beğeni

Tamamdır canım teşekkürler bu arada anneler günün kutlu olsun :heart:

1 Beğeni