Merhaba sevgili anneler ankarada olup bilkent şehir hastanesine giden var mı? nasıl iyi ilgielniyorlar mı doktorum beni buraya yönlendirdi detaylı için. Özele gidip gitmemek arasında kaldım
@ankara-anneleri yardımcı olabilir misiniz arkadaşımıza
Ben Etlik şehir hastanesine gidiyorum.Martta orda gircem detaylı ultrasona.
Evet orayı da çok iyi diyorlar da doktorum orası yoğun olduğu için bilkente yolladı. Salı gününe kadar gitmem lazımmış. Özele mi gitsem diyorum kararsız kaldım
Detaylıda ozeli tercih edecekseniz Ali ipek ve gülhiz karatas cok tevsiye ediliyor.Ben de Gülhiz hanimdan randevu aldim cumartesi icin
Bir yakinimiDa bilkentte yaptirdi oradada cok guzel ilgilenmisler
@Mmerve Bende bilkentte gidecem Kız kardesim de oraya gitti çok memnun kaldı doğumuda orda yaptı odası fln özel oda gibiydi.Bana göre iyi tabi güzel ilgileniyolar kisacası.
Çok teşekkür ederim iki doktoru da tavsiye ettiler ali beyin asistanı ile görüşme sağladım bakalım önce bi şehir hastanesine bir gideyim ne diyecekler çünkü sevk gerçekleşti 4iş günü içinde gitmem gerekiyormuş kendi doktoruma da ayıp olmasın dedim
Bilgileriniz için çok teşekkür ederim. İlk önce oraya bir gidelim bakalım o zaman
12 haftalık gebeyım sımdıden randevhmı aldım. Erken almanız gerekıyor bılgınız olsun
Ben ilk 4 ayimi orda mahvettim resmen belki benim sansima öyle denk gelmistir iyileri elbet vardir ama ben hic memnum kalmadim.
İyi yapmışsınız ben biraz da özele gideceğim diye almamıştımm
Bende bilkentte gidiyorum doktorum yonlendirmisti basta bi tedirgin oldum ama korktugum gibi olmadi guzel.ilgileniyolar inslah hep.iyi gider ayrintili icin yogun oldugundan 3 ay once randevu olusturmuslardi umuarim memnun kalirsiniz
Ben oğlumu Bilkent te doğum yaptım çok güzel ilgileniyorlar gerçekten şuan başka bı yere gidiyorum hiç memnun değilim
Süper bir hastane gerçekten ben çok memnun kaldım ordan hem temiz ver hem de ilgilenmeleri çok güzel bende bu gidişler tekrar oraya gidicem
Ali ipek cok pahali gulhiz hocada yaptirdim gecen haftalarda cok memnun kaldim
Evet ben bilkent şehir hastanesine gittim ayrıntılı da gayet güzel ilgileniyorlar fakat gitmeye değmezmiş çünkü araştırma yapan hastane olduğu için bişey olmasa bile araştırma yapabilmek için kendi personelleri adına bişey varmış gibi teşhis koyuluyor yani demek istediğim insanı boşuna stres yapıyorlar bence şart değilse gitme ama hastane ve ilgi güzel sen bilirsin
Hangi doktora gidiyorsunuz etlik sehirde
Fiyatlarını biliyor msnz ikisininde nedir fiyatları.
Ben perinatolojiye gidiyorum Seval yılmaz ergani oldugunda buna gidiyorum.Ama eğer kadın doğuma gitceksiniz Sait Erbey var o çok iyi bir doktor.Etlik şehir Hastanesi’nde maalesef randevu aldığın doktora denk gelmek mucize genelde asistanları oluyor.