Merhabalar eşimin tayini cikti ankara bilkent hastahanesinde bildiginiz iyi bir doktor varsa onerirmisiniz gebeyim 8. Ayin icindeyim gider gitmez 1 ay kaliyor dogumuma iyi bir doktor lazim gidecegim
@ankara-anneleri ine soralım bakalım
Tanıdıklarıma danismistim orada doğum yapan kontrole giden kim varsa belki gidersem aklımda olsun diye işte liste burada Bilkent Şehir hastanesi Doktor Önerileri Müslüme aslı gürün Özlem gündüz Gamze Yılmaz Yüksel oğuz Perinatoloji doktoru Yıldız koyduklarim en çok gidilen ve önerilen baş iki diğerleri de öneriliyor
Şimdi şöyle bişey aynı doktor aynı bölümde olmuyor. Orda bir sürü bölüm var örneğin kadın doğum jinekoloji infertilite vsvs gbi her doktor belirli zamanda farklı bölüme geçiyor.ne üzerine doktor arıyorsunuz. Gebe misiniz değil misiniz ona göre soyleyelim
Evet gebeyim 8 aya girdim gider gitmez dogumuma 1 ay kaliyor iyi bir doktor bulmam lazim
Canım yaa burdaki sistem farklı . Bilkent için diyorum . Örneğin Necati Fatma Salih ulaş çalı bu doktorlar iyi diye duydum ama gidiyorsun gittiğinde doktormu muayene ediyor yoksa asistan mi bilmiyorsun. Doğum katına çıktın diyelim şansına hangi doktor denk gelirse . Yani bı doktor bulayım hep onunla devam edeyim şansı olmuyor pek. Son bir ayın kaldıysa zaten her iki haftada bir muayene olursun falan kendine iyi doktoru bulana kadar dogrurusun. Yani doğrusu böyle anlatabildim mi bilmiyorum. Doğumun şekli sezaryen ise ornegin sana gün verirler ama normal bekliyorsanız son güne kadar bekliyorsun bı sıkıntın yoksa . Suyun vs gelir acilden giriş yapıp doğum katına çıkartıyorlar falan. Ama hijyen açısından falan on numara hastane . Aklına takilani yazabilirsin
Ilki sezeryan oldu buda sezeryan olur bakalim hayirlisi tesekkur ederim bilgileriniz icin
Necati hancerliogullari Fatma Salih ulaş çalı. Bu doktorlar iyi diye duydum ama gitmek nasip olmadı bana. Geldiğinizde gebe poliklikte bulursanız bunlara gidin veya başka herhangi bir doktora girişiniz olsun . Ameliyat için gün verirler . Sağlıklı dogumlar
@Dilek2 Zuhal Yapıcı Çoşkun en iyi ilgilenen doktor diyebilirim herşeyinle ilgileniyo iki gün önce kanamam oldu acil gittim ve bu doktor vardı aldı karşısına oturttu konuştu yani ôzelde bile bôyle doktor yoktur bence,randevunuzu bu doktora alabilirsiniz.
Tesekkur ederim oneriniz icin
Bende hamileyim şuan 12+6dayim Bilkent şehir Hastanesi’nde Ayşe altindis bal bu doktora gidiyorum bütün muayenelerinde ona gittim çok güzel ilgileniyor bu doktoru onerebilirim