Ankara A life hastanesi doğum yapan yada giden varmı

Gebeliğim riskli olduğu için Ankara’da doğum yapmak zorundayım normalde Adana’da yapacaktım A life hastanesine giden doğum yapan varmı acaba

@ankara-anneleri :thinking::thinking:

Hangi hastanesi Pursaklar mı

Etimesguttaki hastanesinde arkadaşım yaptı ve memnun kalmadı. Bende kendşm için arayıp bilgi almıltım doğum için sürekli doktor değişiyormuş. Seni takip eden doktor girmiyormuş eğer gece doğum yaparsan faln öyle dedilerdi bana

Allah Allah ben pursaklarda doğum yapsam hangi doktorla görüşüyorsan o giriyor doğuma etimesgutta öyle arkadaşım orda doğum yaptı lala hanımda onla görüştü o girdi doğumuna izine fln çıkmıştır o yüzden olabilir

Bilemiyorum ben o yüzden vazgeçtim. Gece doğum olursa mesai dışı yani hangi doktor varsa o girer dediler

Ben doğum yaptım 8 ay önce Lala hanımdı doktorum paket almıştım doğuma kadar o takip etti telefon ile her dakika ulasabildim kendisine her soruma cevap verdi ameliyatada o girdi hiç bir sıkıntı yaşamadım hemşiresi kendisi gayet ilgililer bide Oscar hoca var oda çok iyi ilgili öyle duydum

Etimesguttaki bana yakın normalde ben Eryaman hastanesine gidiyorum ama riskli gebelik ve erken doğum riski olduğu için oradaki doktor bu şekilde beni doğuma alamayacağını söyledi yeni doğan yoğun bakım ünitesi olmadığı için

Ben de riskli gebeydim. Etlik Lokman hekim hastanesi İrade Musagil doktorum Du. Çok memnun kaldım iyi ki orda doğum yapmışım. Tavsiye edebileceğim en iyi yer diyebilirim. Doktorum ve ekibinden Allah bin kere razı olsun.

Merhaba irade hoca da normal mi sezeryan mı doğum yaptınız acaba

bende yeni gidiyorum da bilgi verirmisiniz normal mi yaptınız dogumu