Kızlar belden uyusturularak dogum yaptım ve dün geceden beri sağ omuzumda feci bir ağrı var gecmiyor hicbir türlü cok terliyorum ondan mi yoksa anestezinin etkisi mi nasil gecer bilen var mi nefes alamiyorum ağridan canım cok yaniyo ![]()
![]()
Canım çok geçmiş olsun benim ikinci doğum sonrası boyun, baş ve omuz ağrısı çok şiddetli olmuştu anestezi sonrası olabiliyormuş ve ilginçtir gaz birikip çıkmayınca şiddetleniyormuş. Benim ağrı kesicilerle biraz hafifliyordu on gün sonra geçti.
Sicak kompleks yapabilirsin canim cok iyi geliyor ama hastanedesin biraz zor ama evde olsan socak su torbası iyi olur
Eve gidince ilk isim sicak kompres yapmak olacak o zaman gazim da var biraz cikardim ama hala var gibi anlamadim![]()
![]()
Bol su ic biraz yürüyüş yapmaya çalış yavas yavas çıkar gazın normal de papatya cayi iyi geliyor ama dr danışmadan bir sey diyemem ona canim
Ezgicim o gaz sancısı. Bol bol yürü ancak o şekilde gidiyor. Ben nefes alamıyordum, çocuğu tutamıyordum. Ağlaya ağlaya yürüdüm, bolca yürüdüm. Ama birkaç gün sürüyor acısı.
İnşallah en kısa sürede geçer. Baş ağrın oldu mu?
Bir de osurmak çok önemli
asla tutma doktor bile olsa odada osur hiç affetme
osuru osura, yürüye yürüye geçecek ![]()
İcimde geziyo disari cikmiyo sinir oluyorum ben hic boyle olmamistim kizimda bunda cok kötü oldum ![]()
![]()
Çok normal:) bende de aynısı olmuştu.Hemşirelere söyle krem gibi birşey var o ağrı için omuzuna sürecekeler.Bende yapmışlardı
Bende anestezi olmuştum. Aynen böyle ağrıyordum. Siz söyleyince sanki o âna geri döndüm.
Bende acaba terliyorum diyemi acıyor diyordum ama hayır malum sağa sola dönemiyoruz diye düz uzanıyoruz hep. Boynumuzu eyip uyuyunca öyle ağrıyor işte. Ben hastanedeydim diye o acıyla kıpraştım bişey yapmadım sadece ağladım acısından. Taburcu olduğum gün biraz geçmişdi. Eve gidince eşim masaj yapıyordu. Allah yardımcınız olsun.
Tesekkür ederim esim masaj yapinca geciyor gibi oluyor ama sonrasinda yine basliyor cok aci bisey nefes aldırmıyor insana ![]()
![]()
Omzun tutulmuş benim de öyle oldu. Hemşireye söyledim sıcak su torbası ile krem getirdi ağrı kesici vurdu. Ameliyathane soğuk ya ondan
Kesinlikle, nefes almak bile acı veriyordu
Bu sabah bir gaz çıkardım söylemesi ayıp omuzun ağrısı bile geçti bide şu dikiş yerinin acısı gecse tam olacak
Ona daha var
2. Ve 5. Gün en berbatı
Bu günlerde gecer miii ![]()
![]()
Geçecek tabii ki
yıkılmadım ama ayakta da değilim diye diye şu an bir yandan emziriyor bir yandan buraya yazıyorum ![]()
Geçer tabi, merak etme 6. Haftadan sonra biraz daha kendine gelirsin. 3. Ay biraz daha ferah
Makata kadar dikiş atılmış biri olarak tam 35 gün dikiş acısı çektim. Her gece ağlıyordum ağrıdan. Doğumda bu kadar zorlanmadım diyordum. Yok geçmeyecek diyordum. Dile kolay 35 gün. Bir de dikiş uçlarını uzun bırakmışlar, hareket ettikçe etime değdiğinden etlerimi kesip oraları da yara yaptı. Afedersiniz büyük tuvaletimi tutuyordum artık yaparken acı çekiyorum diye. Yaparken dikişlerim patlayacak sanıyordum. Makata kadar dikiş,sen düşün. Ama bak geçti arkadaşım
Sen neleri atlattın, bu ne ki ![]()
Bi an önce eski halime dönmek yardimsiz bakmak istiyorum bebegime